Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
drustvo, ja sam ovde novi! od skoro sam uplovio u ove vode kupivsi VCDS. jako sam ozbiljan sto se autodijagnostike tice i zelim da se ozbiljno bavim ovim. jos ne znam kako ovoj forum fukcionise ali se nadam da cemo u buducnosti saradjivati! POZDRAV ZA SVE DIJAGNOSTICARE!!!!!
Dobrodošao, za poèetak najbolje æeš nauèiti rad foruma ako proèitaš pravila foruma,teme i odgovore malo proèitaj isto, sve æeš nauèiti tako, kaj se smije a kaj ne smije na forumu, kako vidjeti linkove i ostalo....
Za poèetak temu si trebao staviti pod ostalo a ne u vw podforum ali dobro...
Zadnja izmjena od predingli (25-06-2010 00:55:24)
Ne pitaj me ono što ne znam !
I inace ako hoces da budes dobar sa Predinglijem ne koristi puno velika slova.
Hahahaha, sad si me nasmijao da sam pao sa stolice skoro...:)
znao sam da cu prvi put da pogresim, nadam se da nije neka velika greska! prestao sam da koristim velika slova
dobro dosao, za pocetak dobro si prosao od strane glavnih ZEZATORA mada se oliver jos nije ukljucio
u nasem poslu ti je bitna samo jedna stvar a to su dve stvari: volja,rad i oprema a sa tim stize i znanje
pozz
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
E pravo ste neozbiljni aca08 popuni profil da znamo odakle si, i šta da ti kažem nek ti je sa sreæom
dobro dosao, za pocetak dobro si prosao od strane glavnih ZEZATORA
da oliver se prikljuèio, èekaj još Bachu , mada Skyline isto nedostaje, pa reuf, pa tachomat, pa ima još par kolega....nismo mi jedini
Zadnja izmjena od predingli (25-06-2010 12:12:02)
gonza napisao:dobro dosao, za pocetak dobro si prosao od strane glavnih ZEZATORA
da oliver se prikljuèio, èekaj još Bachu
, mada Skyline isto nedostaje, pa reuf, pa tachomat, pa ima još par kolega....nismo mi jedini
?Vi niste jedini ali ste glavne face....................................poz. i dobrodosao aco
Pirke
Poštovana gospodo!
Moram da ukažem na neke èinjenice:
Gosp.Predingli,gosp.Oliver i moja malenkost nikada nikoga nismo zezali.
Mi smo,gospodo,samo novim èlanovima ukazivali na neke naizgled,sitne,propuste a koji bi se kasnije mogli pretvoriti u vrlo ozbiljne.Bez prethodne konsultacije sa pomenutima u zajednièko ime izjavljujem:
Sve što smo uradili,uradili smo sa najboljim namerama..............
Mislio sam još malo da ......hmm,recimo izlažem al nisam u stanju jer mi je palo napamet da bi trebalo neke reèi naglasiti velikim slovima a to NE SMEM,znate zašto.
Pozdrav novopridošlim èlanovima.
Poštovana gospodo!
Moram da ukažem na neke èinjenice:
Gosp.Predingli,gosp.Oliver i moja malenkost nikada nikoga nismo zezali.
Mi smo,gospodo,samo novim èlanovima ukazivali na neke naizgled,sitne,propuste a koji bi se kasnije mogli pretvoriti u vrlo ozbiljne.Bez prethodne konsultacije sa pomenutima u zajednièko ime izjavljujem:
Sve što smo uradili,uradili smo sa najboljim namerama..............
Mislio sam još malo da ......hmm,recimo izlažem al nisam u stanju jer mi je palo napamet da bi trebalo neke reèi naglasiti velikim slovima a to NE SMEM,znate zašto.
Pozdrav novopridošlim èlanovima.
Ovo potpisujem, mi se IzražavamO na takav naèin ali sve u dobroj namjeri !
Zadnja izmjena od predingli (25-06-2010 22:15:44)
Nema zezanja
Dobrodošao, sretno!
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka