Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav! Evo skoro mi dolazi dotièna marea u servis i stranka kaže da mu ne radi tabla tj, sve kazaljke rade 3-4 sekunde i onda padnu na nulu. Sve drugo radi kako treba èak i kilometre broji na displeju. Marea je 1.6 16v 1997godina.
Zadnja izmjena od pesimist (14-05-2010 12:01:38)
imao sam ja na dzeku od sata problem, lemovi su bili u pitanju ali pitanje je jeli kod tebe to
Koja je tabla UK NSI ili je Magneti Marelli ? ali po opisu kvara trebalo bi da je UKNSI,prelemi celu tablu i operi je dobro posle toga alkoholom i montiraj trebalo bi da radi !!!
Pozdrav
Zadnja izmjena od Sile (14-05-2010 13:39:42)
obicno masa zna da pravi takav problem,ako bi imao drugu tablu da zamenis mozda bi bilo naj bolje,a ako ne onda odraditi kao sto je kolega Sile napomenuo
Proveri lemove na konektoru,popuste od vibracija,a kad je vec skines prlemi je celu i lepo isperi
Tabla je magneti m. prelemio ðekove i sada ponekad ostanu kazaljke pokazivati ali samo dok ne upalim auto kada ga upalim opet padnu. Možda signal od tahoa pravi smetnju. Jel ima neko kakvu ideju.
Nadam se da æe raditi. Procesor prelemljen stvar funkcionira.
proveri dali tabla dobija stalni plus kad se skine kontakt, meni smrdi na to
slabo se snalzim ovde na forumu, ali vidim da neko ima problema sa odredjenim konektorimai skazaljkama na instrument tabli. Meni se desava da mi skala od pokazivaca nivoa goriva pada na nulu skroz (naravno imam benzina, nekad i vise od pola rezervoara). koji to kontakti mogu da budu?