Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, poceli smo raspravu na drugom forumu pa nas admin upozorio
naime, kolega Ipejasinovic je napisao: Trenutno najjeftinija dijagnostika za Alfe je obièan KL interface sa preklopnikom za 1,3 i 7 pin na OBD-II konektoru i UniDiag KWP2000 softver.
moze li tocnije pobjasnjenje gdje se spaja preklopnik na interface i koji pinovi se kada koriste? imam KL interface koji koristim sa starom verzijom vag coma za neka reprogramiranja putem serijskog porta na vag-u, pa me zanima kako to iskoristiti za talijana
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
ako koristiš samo za fiat.., mozes spojiti pin 1,7 i 9 a pin 3 potreban prekidac jer je on za zracni jastuk.
pin 1 koristis za ABS, a pin 9 el. volan.
to je za obd2 prikljucak.
Zadnja izmjena od delek (25-06-2010 11:05:10)
Taèno tako. Na OBD2 konektoru imaš K liniju spojenu na pin 7. Otkaèiš nju, i spojiš na jedan preklopnik. Na jednu stranu staviš pinove 1,7,9,12 a na drugu pin 3.
Zadnja izmjena od ipejasinovic (25-06-2010 15:44:54)
Screw You Guys, I'm Going Home!
a jel moze neko da mi posalje semu za KL interface ili da mi postavi link ka temi, ali da nema u sebi mc33199 jer nigde ne mogu da ga nadjem kod mene u Nisu...
Bilo je u web shopu na vrhu strane
When you have everyting under control, youre not fast enough!
ma vido ja... ali dok to stigne u Srbiju... pa sam mislio ako ima neka druga sema ili gde mogu da ga nabavim u Srbiji...