Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Radi se o seat ibizi tdi 1997god kad sam je kupio radilo je neko vrijeme,centralno radi normalno preko kljuèa,spajao sam na dijagnostiku ali ga ne podržava,možda što radi na vakum,mjenjao sam i baterije i programirao prema auto-dati ali ništa,ne znam u èemu je problem!?
dovoljno je serviser da zna u cemu je problem, savet, idi kod servisera..
pozdrav
kao sto ti rubin rece servis!!
UCOT - Universal Code Off Tool
Kod starijih seata je cesto problem u samom daljincu, provjeri da li daljinac uopste salje signal, a ako to neznas da uradis, onda je servis jedino rjesenje
Daljinac radi,lampica cvijetli i kod programiranja odradi svoje ali na autu ništa!
Pa mora da je nesto,zato postoje majstori
Ne programiraš ga dobro
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Zna li tko možda postupak programiranja?
Radi se o seat ibizi tdi 1997god kad sam je kupio radilo je neko vrijeme,centralno radi normalno preko kljuèa,spajao sam na dijagnostiku ali ga ne podržava,možda što radi na vakum,mjenjao sam i baterije i programirao prema auto-dati ali ništa,ne znam u èemu je problem!?
imam isti problem kod svog mehanicara na ibzi 98. daljinac salje signal, testiran je na testeru, vcds-om se ne mogu spojiti niti na comfort modul niti na central locking (mislim da je pod brojem 35), probao sam prijavu kljuca iz autodate ali ne trza, modul (ako je to onaj iza glove compartmenta) ima sve napone, centralno radi na kljuc, ali daljinac nikako. ima tko kakav savjet?
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
ja sam skoro imao problem isto nije htjeo daljinski nakon obilaska par majstora ugradim mu SPY-ov dodastni daljinac i rjesen problem
Pozdrav svima
molim Vas za pomoæ
Da li tko ima shemu spajanja centralnog zakljuèavanja seat ibiza 1991god
dale99
Pozdrav svima
molim Vas za pomoæ
Da li tko ima shemu spajanja centralnog zakljuèavanja seat ibiza 1991goddale99
Na sta tacno mislis druze, na semu instalacije fabricke cenralne ili na semu za ugradnju daljinskog kljucanja?
Tvornièke instalacije, cijelu intalaciju sam dobio od istog modela pa bi je montirao, samo ima cvikanih žica.
Dana sam uspio dobit centralnu bravu,moram pomontirat a daljinski prozori poslije
Tvornièke instalacije, cijelu intalaciju sam dobio od istog modela pa bi je montirao, samo ima cvikanih žica.
Dana sam uspio dobit centralnu bravu,moram pomontirat a daljinski prozori poslije
pozdrav!pa imas u autodati,tolerancdati i jos mnogo manuala!
Molim te daj malo pojasni, ne znam na šta misliš
HVALA!
Zna li tko gdje se nalazi modul centralnog na ibizi 1997,piše gore iza glove compartmenta a gdje toèno!?
Zna li tko gdje se nalazi modul centralnog na ibizi 1997,piše gore iza glove compartmenta a gdje toèno!?
ako se dobro sjecam jedan jedini je iza glov ecompartmenta, kad izvadis pretinac nemres ga fulati
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Molim te daj malo pojasni, ne znam na šta misliš
HVALA!
pozz! pa valjda si pitao za shemu central. zakljucavanja za ibizu pa tamo ima!
Pre kopanja po instalaciji proveri daljinac... najcesce je greska u njemu. Da bi to uradio najbolje ti je da pozajmis od nekoga drugi daljinac i naucis auto na njega ili provera emitovanja kod nekog elektronicara koji ima analizator spektra. Ako znas nekoga ko ima takav auto mozes i da naucis taj auto na tvoj daljinac... Ne kopaj po instalaciji dok ne utvrdis DA LI JE DALJINAC ISPRAVAN!!! Tek kada si siguran da nije do njega trazi dalje ali kao sto rekose kolege ranije za to se bolje obrati strucnom licu. Niko od nas ne voli kada mu dodje covek sa problemom koji je sam cackao... To na kraju bude mnogo skuplje... Pozdrav.
Izvadio sam zraèni jastuk,s gornje strane je remote control ima jedan prikljuèak,a s desne strane sam našao slièan gornjem samo sa dva prikljuèka da to nije taj modul!?
crna kutija sa dva ðeka na desnoj strani kad izvadis kaetu
jel zna neko jel ibizi cntralno preko vakuma ili elektrike:
1.9 tdi pd-74 kw-ATD-2002
ima centralno vjerovatno i treba da spojim daljinac i ako ima neko semu blagodarim unaprijed.
LP.
elektrike, naravno........