Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Navedeno auto nepali na dijagnostici nema grešaka, u mjernim blokovima kada se vergla broj obrtaja 200, pritisak u railu oko 100 bari, mjenjan regulator na pumpi stavljan od fiat doblo sa krivim prikljuèkom.Pumpa u rezervoaru radi i ima pritisak oko 3 bara. Ima li ko kakav predlog? Pozdrav!
Zadnja izmjena od elservis (26-04-2010 21:03:30)
Nema više od 100 bar ? Neznam baš da sa time bude upalio, probaj bremsreinengerom ili start sprejem malo u usisnu cjev, ako odmah upali dizne ili propušta rail
Ne pitaj me ono što ne znam !
..nece,treba mu oko 150 bar da bi poceo da okida injektore...
Provjeri preljeve na diznama i uporedi da li za isto vrijeme prlije približno istu kolièinu goriva.Ako je na nekoj drastièno više repariraj diznu.
S tim pritiskom nemože upaliti tek sa 150 poèeæe da se javlja a sa 180 možda da upali. Regulator, dizne, pumpa
Vidi kolicinu na prelivima,negde ti gubi pritisak,verovatno neka dizna
pogledaj filter goriva
bilo bi malo nelogicno da odjedared strada pumpa il dizne
bilo bi malo nelogicno da odjedared strada pumpa il dizne
provjeri kolicinu povrata u diznama kako ti rekli i kolege pre, jer sigurno neka dizna pusta vise i tu ti gubi pritisak pa ne moze ti palit
ako ne gubi na povrat onda regulator pritiska ili pumpa.pozdrav
Riješeno!
Hvala svima na odgovorima, otišla pumpa CP1.Pozdrav!
Imam Isti Problem U Pitanju Je Punto Jtd Prvo Je Duze Verglao Pa Upali Sad Nece Nikako , Na Guranje Odmah Upali Poslije Toga Nek Stoi 2min Ugasen Opet Nece Da Pali. Molim Cijenu Pumpe Kolko Se Otprilike Krece Ako Ona Bude U Pitanju.hvala Pooz.
bas me intereuje sta je sa ovim ljudima, mora da je neka moda pisati svako prvo slovo veliko
"hvala"- Pocinje Malim Slovom, Molim Da Se Ispravi To.Hvala
Zadnja izmjena od marsher (24-06-2010 13:03:30)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
OvO VišE NijE NormalnO, NekI NovI PravopiS U PitanjU ??? MoliM ObjašnjenjeE HVALA !!!
Zadnja izmjena od predingli (24-06-2010 12:50:54)
OvO VišE NijE NormalnO, NekI NovI PravopiS U PitanjU ??? MoliM ObjašnjenjeE HVALA !!!
Kolega nemoj da se nerviras, vjerovatno je covjek sam svoj majstor, pa malo nervozan. A vidis da je i dosta gurao auto jer nece da mu pali, pa mozda od umora poskakuje...
Imam Isti Problem U Pitanju Je Punto Jtd Prvo Je Duze Verglao Pa Upali Sad Nece Nikako , Na Guranje Odmah Upali Poslije Toga Nek Stoi 2min Ugasen Opet Nece Da Pali. Molim Cijenu Pumpe Kolko Se Otprilike Krece Ako Ona Bude U Pitanju.hvala Pooz.
Inaèe jeftinije ti kupiti brake cleaner sprej (jeftiniji od start spreja) i malo špricneš u usis i pali , ne trebaš gurati auto, da samo ne kažeš da prigovaramo radi pravopisa
, ali ako hoæeš stvarno otkloniti kvar vozi nekom majstoru, povrate treba prvo izmjeriti....
za kolegu eli BrakE CleaneR SpraY , jel sad dobro ???
Zadnja izmjena od predingli (25-06-2010 00:57:09)
Vidiš,,Eli da se ne ljuti kad ga ispraviš.
Prihvata èovek svoje greške.