Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kako da iscitam kod...Ovakav jos nisam radio...Moze li iz serijskog broja?
pozz
Kako da iscitam kod
Pa programatorom ces iscitati dump a iz dumpa dobijes code, ne moze iz s/n to bi trebao da znas evo jos jednom da se podsetis , s obzirom da nisi ostavio sve podatke o modelu radia code se nalazi u FIS-u iscitas ga i dobijes code!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Koje jos podatke makkki 79? A pravila foruma znam nema potrebe da me podsecas,mislim da stvarno nema potrebe za tim... Iz tog razloga nisam ostavio part i serijski broj radija... FIS nisam nikad iscitavao,nemam sa tim iskustva... I iz tog razloga pitam da li je moguce iz s/n izracunati kod...
Vidi ovako ako nisi nikad iscitavao FIS proguglaj malo mada imas i ovde na forumu kako se to radi, opet kazem iz s/n ovde na forumu nema code da budemo jasni, nema razloga za ljutnju pravila foruma moraju da se postuju!
Pozdrav!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Ma ne ljutim se bre...
E sad..posto nisam nasao kako i sa cim da iscitam FIS, da li bi neko imao toliko stpljenja da mi objasni kako i sa cim to da uradim. Bio bih veoma zahvalan... unapred hvala
Ima druze samo treba da se potrazi, tema je vezana za VW ali opisuje se u njoj kako se radi tj. cita dump iz FIS-a,
izvoli:
Aha...OK...Probacu sutra pa javljam sta sam uradio... hvala
Iscitano...Reseno...Hvala jos jednom! pozz