Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
dali se ko vec susreo sa problemom- naime doticni auto mijesa vodu i ulje -
auto stize veceras pa cu tek onda moci dat vise detalja
atm tuning
electronic key
------------------------
obicno kad mesa ulje i vodu dihtung glave
kad je upalis ako baca vodu ili naduje creva to sigurno otisao dihtung glave
Kod tih motora su problemi što pukne blok i izmeðu uljnog i vodenog kanala èest uzrok kod tog motora jer negrije se ne napiruje crijeva pali ventilator ali ulje je u vodi imao sam jako puno takvi sluèaja pozdrav
Kod tih motora su problemi što pukne blok i izmeðu uljnog i vodenog kanala èest uzrok kod tog motora jer negrije se ne napiruje crijeva pali ventilator ali ulje je u vodi imao sam jako puno takvi sluèaja pozdrav
otprilike da je to ,jer da napomenem neki majstor prije mene je vec mijenjao dihtung glave ali nije m,ijenjao sarafe na glavi i vozali malo mozda 1-3 km i opet ulje u vodi pa me interesuje posto vidim da vec znas dosta dali nije slucajno na hladnjaku uljnom probilo ili ako mislis da nije gdje pukne blok unutra na nekom nevidljivom mjestu ili gdje vec i kak se moze to rijesit odnosno zavarit blok ok.unapred zahvaljujem
ako je sa 2.2dci motorom kad se mijenja zupcasti kais i vodena pumpa sva vode ode u ulje ako se ne varam...
@)).....
zajebancija i mene mucio BMW 320 dizel s istim problemom i blok mi bio pukao ali nije bilo spasa oko varenja i sl. samo drugi i gas. ali naravno sve prije toga detaljno pregledaj pozz
istlaèi hladnjkak ulja na 80 stupnjeva sa 15 bara,pa onda diži glavu,a ne obrnutim redosljadom...
pozdrav
prespojio sam direkt da neide preko hladnjaka onog na filteru malo sam probao zgleda da je tu bio problem pa sad izapirem ceo sistem hladjenja ali sam primijetio drugi problem naime cijevi od turbine preko interkulera i usisne grane su pune ulja pa sad moram poradit na tome da vidim jel stvarno i turbo za reparaciju il ga muci nesto drugo ,,uhh nikad kraja
atm tuning
electronic key
------------------------