Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pozdrav kolege ovako imam na popravku c4 citrojen ne radi mu pumpica za vodu za sofersajbnu pumpicu sam proverijo do nje nije auto je 2008 godiste 1.6 hdi motor dali neko od kolega zna gde se nalazi relej od pumpice
Relej je u BCM.u a proveri obavezno sam konektor na pumpici,dva tri puta sam ga menjao zimus i proletos.
joj to mrzim ove francuze jedina stvar koja im ne ide preko BCM je otvaranje haube.
hahahahahahahah
bas tako
FAP remover
joj to mrzim ove francuze jedina stvar koja im ne ide preko BCM je otvaranje haube.
Kolega nisi jedini, ja neznam mehanièara koji ne mrzi francuza, takvoga je malo teže naæi
Zadnja izmjena od predingli (09-07-2010 09:03:49)
Ne pitaj me ono što ne znam !
kako sam zavolio francuze od kako sam napravio 2.8hdi boxera...
eli napisao:joj to mrzim ove francuze jedina stvar koja im ne ide preko BCM je otvaranje haube.
Kolega nisi jedini, ja neznam mehanièara koji ne mrzi francuza, takvoga je malo teže naæi
@)).....
A kako je meni moram ih popravljati i još vozim jednog
toni77 pogledaj i osigurac od pumpice,nalazi se na tabli osiguraca koja je u motornom prostoru... Ima sam dosta takvih slucajeva...
serbiaboy gledao sam i te osigurace svi su dobri pratio sam i kablo od motora ide u kabinu i gubi se jer nemoze da se pride do kablova moralo bi da se donjni deo istrument konzole skine da bi se videlo gde idu kablovi ali musterija ide danas za svajcarsku nema vremena u svakom slucaju fala svim kolegama
Zadnja izmjena od toni77 (09-07-2010 20:15:10)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka