Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
gasi mi se puntiæ kada je hladan...i dakako da je poveæao potrošnju
što mi je za èinit narode?
Odeš majstoru
Ne pitaj me ono što ne znam !
Odeš majstoru
vrlo rijeèito...nema što
Pa prvo bi trebao videti da li ima neke greske, za to ti je potrebna dijagnostika...
koji program preporuèaš za diagnostiku?
FiatECUScan ti je najjeftinije resenje, on radi pomocu kkl interfejsa, ili ELM 327 V1.3.
da ali fiatecuscan ne radi motornu grupu na punto mk1 pozdrav!!!!
fiatecuscan alat,jedno pitanjce,da li se sa ovim alatom moze raditi fiat stilo 1.9 jtd,provera protokomora,pritisaka,dizni,pratiti graficki vise parametara u voznji......hvala na odgovorima.
Nije loše rješenje
Odeš majstoru
predingli napisao:Odeš majstoru
vrlo rijeèito...nema što
Kaj si po zanimanju, mehanièar ? Imaš dijagnostiku ? Kolko se razmeš u mehaniku ? kaj imaš od profesionalne literature ?
Ako nekaj od ovoga posjeduješ možemo se razgovarati
Ne pitaj me ono što ne znam !
fiatecuscan alat,jedno pitanjce,da li se sa ovim alatom moze raditi fiat stilo 1.9 jtd,provera protokomora,pritisaka,dizni,pratiti graficki vise parametara u voznji......hvala na odgovorima.
Odes na njihov sajt, i vidis sta moze da radi... A imas i da skines free verziju softvera, pa lepo pogledas kako to sve izgleda.
zadnja verzija neradi sa win98
Ja mislim da ni jedna verzija ne radi na 98, jer ne moze da se instalira Net. framework 3.0 koji je potreban za rad programa.
I ja mislim da nemože, a zašto mora na 98-ci?
Koji tocno Punto? Moj je Punto 75 sa 1.2 motorom.
Ako je taj, onda najbolje direkt na dijagnostiku, obzirom da i na zadnjoj verziji fiatecuscan-a (2.31) za Punto 75 nema opcije za engine mgmt.
Koliko ti više troši? 9+ litara? Provjeri lambda sondu, motoriæ ler gasa. Eventualno crijeva na usisu. Ali, najbolje, najprije na dijagnostiku...