Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Bok
Imam jedan problem sa ovim autoradiom,naime radi se o tome da na displayu pise protect stalno,naravno promjenio sam izlaz i isto se ponasa,pregledao sam zastitne diode i ostale stvari no medjutim nisam uspio naci gdje je problem .....pa bih molio pomoc odnosno savjet ako je netko uspio napraviti ili otkriti u cemu je problem .....
Jel moze biti ako su mu podaci u eepromu nelogicni da radi toga izbacuje protect?
Hvala...
jesi ga palio bez izlaza da vidis reakciju??
UCOT - Universal Code Off Tool
eeprom 24c04 iz tunera procitaj i okaci
Imas li oko 6V na izlaznim pinovima?
Probao sam staviti drugi dump i pisalo je enter code onda sam napravio code off no medjutim poslije toga opet protect i to je to ....
Probao sam bez izlaza i radi uredno radio,e sad,ja sam stavio novi izlaz sto bi se dalo zakljuciti da novi izlaz mozda nije ispravan,a druga stvar novi izlaz koji sam kupio nema dvije nozice za razliku od staroga i to su dvije mase,e sad jel to moze imati veze?
u pitanju je izlaz TDA7850A
taj sa 2 pina manje je tda7850a a koji je bio orginal??
UCOT - Universal Code Off Tool
Isto je bio TDA7850A,al dobro sta je tu je,radio je rjesen jer nije bilo do izlaza vratio sam taj originalni unutra i upucao drugi dump jer ovaj njegov nije bio ok i to je to ..radio sad radi
Hvala na savjetima .....
Pozz
cek, cek..jesi li mu radio E2PROM clearing??? rucno resetovanje protekcije??? Nije uspelo pa si morao damp???
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Ma ono inace kad izbacuje protect u mojim svim slucajevima je bilo da je izlaz platio,promjenim izlaz i rjesen problem,sad sam prvo sto sam napravio promjenio izlaz i vidim ista reakcija,nakon toga sam stavio ovdje upit premda sam sumljam da mu podaci nisu u redu,i onda sam iscitao dump i komparirao sa drugim dampom i dosta je bilo razlike i onda sam upucao drugi dump i napravio code off i opet je bilo protect (sa mojim TDA novim) onda sam poslusao skyline-a pa reko idem izvaditi TDA da vidim sta ce onda desiti i kad sam ga izvadio radio proradilo i onda nakon toga sam vratio njegov stari originalni TDA i nakon toga radio radi sve 5.....
Eto to je to
S time da orginalni TDA i moj TDA su razliciti nedostaju mu dva pina i to dvije mase,sad mi nije jasno jesu mu toliko bitne te dvije mase ili ne? ili je moj novi TDA neispravan premda je novi sto je moguce i to....
Zadnja izmjena od tango91 (13-07-2010 09:14:37)
ja sam imao nekoliko slucajeva protect i nikada nije bio izlaz..ali se zato dosta desavalo da bude neispravna instalacija, zvucnici..upadne voda pa se uhvati skrama oko izlaza i sl...
Evo sam ti poslao mail...procitaj...
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku