Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ovak opel corsa c, 1,3 cdti , pomješala ulje i vodu u ekspanzionoj posudi. Sumnjam na hladnjak ulja, skinuo ga i nism primjetio nikaj, moram ga odnesti na provjeru ali pitam usput , nisam skidao glavu nikad na tom motoru, jel su uljni kanal i voda blizu na glavi ? Da nije tam problem možda, mada onda bi antifriz bio u karteru !
Ne pitaj me ono što ne znam !
Kod nekih serija je bio problem dihtung glave ... daj broj sasije da probam da proverim.
Pozdrav
Zadnja izmjena od RS-4 (16-07-2010 00:31:34)
Sutra javim
neverujem ja da je hladnjak za ulje, 99% ti ne gine skidanje glave, ja sam pre mesec dana radio takvu Corsu,isti problem,kanali i nisu bas blizu, ali nisu ni daleko, standard
pozz
FAP remover
Šasija WOLOXCF0856038045
Motor koji je u automobilu sa ovim br. sasije ne spada u grupu "opozvanih" zbog problema dihtunga glave ali to ne znaci da taj problem nije prisutan kod tog tvog motora.
Pozdrav
Ma budem prvo pogledao hladnjak ulja pa ako nije glava ide dolje, hvala
Hm da....hladnjak ulja je u pitanju, sad sam ga probao sa zrakom ispitati, jao....pa on košta novi ali onak....:D , sad kad javim gazdi od auta cjenu hladnjaka
mozeli da se izbaci
hm, dalo bi se nekaj rlešiti ali onda ak se bilo kaj dogodi na motoru, nevezano sa ovim, kakav kvar u motoru bu mušterija rekla da je to zato kaj ulje nije imalo hlaðenja, znaš kak veæ to ide, tak da mi se neæe kemijati
ja sam premostio i javio vlasniku o cemu se radi pa kad nabavi hladnjak nek donese ja cu zamijenit do tad na njegovu odgovornost
atm tuning
electronic key
------------------------
složio ja bypass, sutra stavim slike, trebal bi iæi u serijsku proizvodnju kak sam savršeno složil
Zadnja izmjena od predingli (24-07-2010 15:52:05)