Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav ljudi,na navedenom autu od kolege imamo problem,ne pali klimu ni ventilator u unutrašnjosti,ventilator provjeren i ispravan,probali mijenjat modul sa displayem u središnjoj konzoli i opet isto.Na displayu pokazivaè brzine vrtnje ventilatora pizdi,sam se pojaèava i smanjuje al ne pali ventilator,jel zna netko što bi moglo bit,da nije neki relej u pitanju?
pa najbolje spoj na diagnostiku pa okaci greske ovdje tako cemo ti lakse pomoc
za pocetak provjeri osigurace, ozicenje, mase itd.
Dešava se kod Audija da izgubi napajanje na motoru ventilatora.Minus ide na reostat a plus direktno sa nekog osiguraèa,izvadi konektor iz motora i proveri plus.Ako je OK,proveri minus sa reostata brzine ventilatora i tek kad pokreneš ventilator kabine,dobiæeš ukljuèenje klime.
Imao sam ja jedan èudan problem s tim klimama, tip mi je doterao A4 ali je zamjeni sam displaj, stavio je s bijelom plastikom, a org bio je crni, e sad neznam brojke od modula.
Problemi su bili s temp, išla je od 0 do +50, sve je ludilo, što još nisam vidio na tim klimama, i imao sam par grešaka koje nisam mogao obrisati. I onda kad mi je rekao da je mjenjao modul, a njegov prekida, doneo mi je svoj modul koji sam popravio i samo je bio još problem s klapnom toplo-hladno ali nju sam popravio.
Tako dali je to modul od tog auta, da nije netko zamjenio.
Našli smo grešku,otišla elektronika na ventilatoru,hvala svima na pomoæi.