Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali volvo FCR dijagnosticki program radi s klasicnim KKL interfaceom?
ako da ima li tko za proslijediti?
unaprijed hvala
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
radi na rs232
Zadnja izmjena od klcu (24-07-2010 10:00:34)
radi na rs232
ok, tnx, ali dali koristi klasicni kkl interface ili..?
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
obican kl serijski , usb tip mi nije htio raditi
Ja sam uzeo bas volvo FCR i kad sam ga razkopao je obicni kl serijski interfejs.
Obièni kl interfejs, a može i sa vizom
Ide i sa visom samo sto koristis jedan com ,provereno vise puta
obican kl serijski , usb tip mi nije htio raditi
ok, sve sljaka, mogu pristupiti i abs-u, i ostalima, ali na s40 ne mogu odraditi motornu elektroniku, u njemu je fenix 5.1 ecu za koji postoji gumb ali je siv.......kriva verzija softa, krivi crack ili krivi interface?
ima li mozda jos koja preporucena dijagnostika da nije univerzalac vec samo za volva?
Albert Einstein
ok, sve sljaka, mogu pristupiti i abs-u, i ostalima, ali na s40 ne mogu odraditi motornu elektroniku, u njemu je fenix 5.1 ecu za koji postoji gumb ali je siv.......kriva verzija softa, krivi crack ili krivi interface?
ima li mozda jos koja preporucena dijagnostika da nije univerzalac vec samo za volva?
taj fenix nije [podrzan od fcr-a.
probao sam se sa dva univerzalaca spojiti koji su isto odbijali spajanje.
mozes gresku ocitati blink kodom.
postoji volvo vida dice i vct2000
Zadnja izmjena od klcu (25-07-2010 23:31:09)
mozes gresku ocitati blink kodom.
postoji volvo vida dice i vct2000
da, to sam nasao na nekim forumima bas veceras, ali nigdje ne pise pouzdana informacija dali ti programi rade s generickim interfaceima ili trebaju biti posebni za njih, samo informacija da ce decki "pokusati s generickim suceljem"
kad se vratim s godisnjeg budem skinuo programe pa cu probati s generickim mozda prodje....cak se na jednom forumu spominje da bi se vida mogao prilagodizi za ELM interface...
Albert Einstein
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka