Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Jel uspio tko napraviti immo off na sirius 32N ? Clio II 1.2. Trazeci po forumu procitao sam da bez emulatora ne ide.
Flash je 29f200bb i naravno williem ga moze procitat (upitno), al ga ne mogu obrisat :-S .
Gallettom nisam ni probao .
Zadnja izmjena od klcu (02-03-2010 10:15:09)
Postoje fajlovi sa kojima auto pali ali ne radi kako treba, to je specificna ECU i jedino pravo rjesenje je emulator.
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
ok,zahvaljujem na odgovoru.
koju verziju vise preferirate pic ili at ili svejedno?
pic æe poslužiti za ovaj ecu
imam ti ja druze damp milion posto radi ispravno i 58 pin makni,samo mi posalji oznaku sa njega onu sto pocinje npr. s11013....
pic æe poslužiti za ovaj ecu
dobro da sam napravio sa at, uglavnom ne radi :-S spojio 5v, masu i k liniju na 58pin. schemu za pic nemam,dump imam.
hvala na ponudi za dump , al ovaj wiliem mi pije zivce, nece mi obrisat flash. na kraju cu ga jos i obrisat, a necu moci upisat.
edit: jel uz ovaj emulator treba ici i odgovarajuci dump u flash? pronasao sam i schemu za pic:)
Zadnja izmjena od klcu (03-03-2010 00:57:06)
Pa za¹to muke sa willeomom, mo¾e¹ to odradit sa galettom?!
nisam isao probavati sa gallettom kad mi nesto blokira komplet komunikaciju (bmt pretpostavljam). jedino se u abs mogu spojit. glavna greska je ta da povremeno immo ne prepozna kod . brzim dodavanjem i oduzimanjem kontakta se problem"rjesi" trenutno.
Zadnja izmjena od klcu (03-03-2010 01:21:40)
A ¹ta ka¾e clip?
na ovome attiny nisam dobro o(d)znacio fuse bits. mozda zato nije radilo. probati cu opet veceras.
clip kaze da ne pronalazi nista drugo osim abs-a,na ostalim autima radi normalno .
Zadnja izmjena od klcu (03-03-2010 12:42:53)
na tom ecu immo off se moze uradit i ne treba emulator ali sa wiliamom ne
u radu je spas a spasa nema
hvala svima na pomoci .
kod je ostao. problem je bio na zavojnici oko brave.
Ja sam probao odraditi immo off na ovom Ecu i Clio je palio.Problem kod dumpa kojeg sam stavio , da ne radi obrtomjer.
Da li mi moze ko slati jos dump immo off da probam?
Hvala unaprijed.
Pozdrav!
sto neotvoris novu temu vec izvlacis ove stare po 6 mjeseci?
posalji original fajl iscitani pa cu pogledat kad uhvatim vremena.....
Zadnja izmjena od exxl (28-07-2010 01:12:15)
evo ga jedan ''prelepi'' sirius32 sa lagune '99g 16V
Doneo cova da mu uradim immo off, kaze da nesto nece da mu pali
pozz,
cubimmo
Zadnja izmjena od cubica (06-08-2010 16:41:44)
Doktor specijalista za elektroniku
Pa sto ne kazes da je tuniran!!!
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
xe-xe..tjunirala ga kisa
zamenio sam sa drugim i samo prebacio flash..upalio iz prve, nisam hteo namerno da mu uradim immo off!!!
Kad smo upalili, ispod haube i iz kaisa izletela neka mrtva 'tica i vazda nekih leptira i pacova..ma cela zverska nastamba Uplasio sam se da ce prezubiti onde preda mnom
E jedino posle bilo malo problema za naplatu..ne moze covek da veruje da toliko kosta a ''samo mu malo nesto falilo'' heheheee
pozz,
cuby
Zadnja izmjena od cubica (07-08-2010 19:03:42)
Ma da kakav je to poso sitnica
ako ako po novcaniku ga boli...kisnica je bootovala i jumpovala po ecu-u xexe pravi extreme tjuning...
@)).....
a koliko je to bilo majstore kod tebe, bas me zanima, ako nije tajna, posto svali dan kuburam nesto slicno
poslao sam ga na otpad da nabavi novi ecu i objasnio mu (posto na starom jedva i poklopac da je ostao a kamoli nalepnica) da mora da otvori svaki sirius koji nadje i uporedi plocu i da mora biti identicna 100%.
Co'ek otisao i nabavio stvarno dobar i valjda je mislio da je sa time zavrsio posao..verovatno mu se nije svidelo da doda jos 50 eur za premestanje AM29F200 sa jednog na drugo mesto izaslo mu skuplje nego ecu sto je nabavio
pozz,
cubirius
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka