Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
sa kojim aparatom se ovome autu radi dubinski dijagnoza, problem mi je sto mi ne radi kazaljka brzinomjera a mjeri predjeni put, mijenjao sam motoric ali nije do njega
Prelemi selu tablu!
sa kojim aparatom se ovome autu radi dubinski dijagnoza, problem mi je sto mi ne radi kazaljka brzinomjera a mjeri predjeni put, mijenjao sam motoric ali nije do njega
jeli pises iz iskustva ili onako, jeli imao neko slucaj bas isti, posto moraju doci do mene kad ih zovnem 40km su daleko
Radio sam na tabil od Daily 35 C 13 ,a mislim da je tabla ista,lemovi su mu uzas,a kolega imam ja sa navedenim vozilom Daily 35 C 13 svet ona lapica levo sto pokazuje ijection dizna,vlasnik vozila kaze da da kada mu zasveti vozilo izgubi smagu,a sada kada je doterano kod mene slepajuci,pokazuje greska papuca -pedalo gas i senzor temperature gorivo,ako si imao nesto isto ili slicno iskustvo,a zaboravio da ti kazem i mi ispisuje dve neidentifikuvani greski,mozda zato sto sam dijagnosticirao sa ATS a ona je univerzalna!
jeli pises iz iskustva ili onako, jeli imao neko slucaj bas isti, posto moraju doci do mene kad ih zovnem 40km su daleko
Zadnja izmjena od kiredelcevo (05-08-2010 22:16:43)