Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Potreban full flash za tablu 8d0 920 900m d51. ver 7.8.2 ml.Problem je sto skala od temperature svakih par sekundi trza do kraja i nazad a ponekad i prestane.zamenjen je 2j74y i drajver za motore l9143.Stari dump je u prilogu.
hvala unapred
Zadnja izmjena od B Electronic (02-08-2010 22:13:58)
Reseno.Posle 10 sati muke i preradjivanja dumpa.pozz
svaka cast, to je reci znanje, pozdrav
Za manje muke,i sto manjeg trosenja vremena,ja sam kupio carprog i to veoma lako resio,radi odlicno,aktivacija je malo skupa ali sta da se radi
Kanjo
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
Da li neko ima informaciju gde i po kojoj ceni se moze naci tabla za Mazdu6,2004god,dizel, danas mi je pala zica od napajanja na procesor.
Procesor se greje kao lud.
Kanjo
Pa ugradi mu hladnjak od nekog Pentiuma ... Priznaj ti nama posteno da si joj iscupao osovine iz motorica!!!
Tesko ces naci takvu tablu, ja sam je trazio 3 mjeseca!
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Osovinicu sam vratio,malo skakuce kazaljka ali nema veze,moze da prodje sto se tice nje.
Ali procesor je problem ,kada mi je pala zica od napajanja(12v)direktno da pinove koji drajvaju displej samo je zasmercovala po procesoru,pola brojeva se vidi pola ne vidi a covek iz Svice,samo sto ga nije strefio slog.
Jos trazim tablu,nasao sam za 200e,trazim jeftiniju.
Kada se skidaji kazaljke moraju strogo samo u vis i to nekom krivom pincetom,ako krenes u krug da okreces mnogo je zajebano mozes iscupati iglicu kao i ja sto sam iscupao.
Jedno pitanje prosto,
sinoc sam radio Landrover Freelender,tabla 68hc912 d60 morao sam skidati fizicki procesor sa tabla,LQF 112pin,oci da ti ispadnu ,imaju pin testovi gore desno na tabli ,nece upa da ga pipne,nece ETL da ga pipne,dizao sam pinove BKGD,RESET u vis ali nista,da li neko zna lakse resenje da se ne skida fizicki procesor?
Kanjo
ima puno laksi nacin al nije za javnog djela foruma
kako da razmenimo informacije;) posto me ceka jos jedan Freelender?
Odakle si kanjo?Popuni profil.pozz
Zadnja izmjena od B Electronic (08-08-2010 00:59:55)
Zasto nisi popunio svoj profil,hoces da ti ga ja popunim????????
Iz Novog Pazara si
B.Jac......
Ozenjen,
ha,ha,
Mogao si meni da posaljes tablu da ti zabrsim ali ti se volis muciti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasta postoje drugari
nije ustrojen ako je ozenjen naveo je da je iz srb to je dovoljno i po broju postova zasluzuje postovanje sviju nas kolega,@kanjo dobro dosao nam i znalo se po pristupu da si poznat siroj masi...
Zasto nisi popunio svoj profil,hoces da ti ga ja popunim????????
Iz Novog Pazara si
B.Jac......
Ozenjen,ha,ha,
Mogao si meni da posaljes tablu da ti zabrsim ali ti se volis muciti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasta postoje drugari
@)).....
Nisam mislio na ime i prezime nego region u kojem se nalazis da bi ljudi znali ko im je blizu.A i nema potrebe da javno pises moje ime i prezime i grad u kojem se nalazim jer koga to zanima mogu mu i ja reci.I naravno ozenjen sam,sto da ne
Ne volim da saljem stvari drugima vec sto mogu sam uradim a ovaj sam kako vidis uradio kao i svaki drugi.pozz
Zadnja izmjena od B Electronic (08-08-2010 17:41:39)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka