Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav
Zanima me dal texa ima hrvatski i dali ?
Zelim kupiti texa navigator txt
Da, postoji prevod na HR, ali naravno uvijek kasni za jednu verziju. Ja trenutno imam ver. 36 na HR dok vec postoji verzija 37 na talijanskom i engleskom
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Jedan savjet oko tih prevoda ma dijagnostièkim ureðajima, koristite engleski ili njemaèki jezik, ovo sve kaj sam do sada vidio, prevodi ne valjaju ništa, to prevode ljudi koji nemaju pojma o mehanici i elektronici i u prevodu doslovno prevaðaju rjeèi pa onda dobijate prevod tipa "davaè puta klizaèa" i sad znaj kaj to je, kad klikneš na pisaè u prevodu piše odabrani vozaè (driver) jer prevodioc misli da se radi o vozaèu buduæi ima veze sa mehanikom , dosta dijagnostika sam vidio i probao i sve više manje imaju takve gluposti u prevodima, ukljuèujuæi i kts tak da moj savjet je osavi na engleskom ili njemaèkom, bar u autodati naðeš objašnjenje ako je na engleskom greška napisana, kod mene je sve tak a imam i hrvastki i njega pokrenem kad se hoæu nasmijati.
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ovo je nova verzija znaæi samo engleski.
Gore nisam napisao zbrisalo se
Dali ima osliloskop i gledam na netu kao ono ako zapneš nudi se pomoæ preko neke baze na internetu. Koštaæeme oko 33600 kn pa me zanimaju neke pojedinosti
hvala
kacio mi kolega na texu espacea i kaze prevod greske iskljucivac minimuma i sl joj sam mogo izlomit uredjaj a nezapamti cod pa na autodatu da nadjem to...
malo kursa i rokaj po eng
@)).....
ja koristim txt jezik to jest prevod je kod svih diagnostika los ali ad dugo radis snjim naucis se i prevod s hrvatskog na hrvatski
u radu je spas a spasa nema
atal multi diag ima kvalitetni prijevod na hr...do sad nisam vidio nikakve glupe rijeèi..neznam ko njega prevodi,al mislim da ovi koji ga jedini i drže u hr..da sad ne reklamiram....
I ja koristim sve na nemaèkom,onaj ko provodi program za texu,nije iz naše struke.Zbog toga je provod toliko loš.
Kupio sam TXT osobi program i agri. Ako zapnem negdje dok se ne priviknem mogu li koga od vas tražiti pomoæ-
Pozdrav
mozes druze imao sam ja i navigator i direct i axone 2000 i kolutas, sta god treba
Kupio sam TXT osobi program i agri. Ako zapnem negdje dok se ne priviknem mogu li koga od vas tražiti pomoæ-
Pozdrav
Koliko si platio dijagnostiku? Nova ili koristena?
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Nova ispod æekiæa osobni i agro sa svim kablovim za traktore plus obd za aute 5000€
Pozdrav
kupio si care ljutu masinu je mi je u servisu imamo i axona i navigatora, samo pitaj.
dobar je aparat nema price, ali je masno placena, mozda ti imas posla na tim traktorima to neznam ali samo za auta se ne isplati toliko placati
isplati ko ima puno posla, ja uvijek ulazem u opremu a oprema jedna zaradjuje drugu, ja kad sam kupio prvu dijagnostiku magnetii mareli unichek 2000 prije 10 godina platio sam je 11000 KM komplet sa kablovima meni su u mom gradu govorili da smo ludi a sad u mene uvije pred servisom 10-tak auta a oni tek uce kako se radi dijagnostikom i u zaostatku su sa vremenom ko ima para neka ulaze to ce se vremenom vratiti.
Imao sa elmu vag opc koliko naovaca toliko muzike, ali mi treba oprema koja može veæinu auta obraditi, a za traktore isto veæinom su to novi traktori i skoro je sve sliæno kao na autu i mislim da je cjena ok. Recimo da wirtova košta oko 4000€ a po priæi ostalih nije baš nešto.
wurth je samo sminka jedan lik u mom gradu ima nista ne moze odraditi sa wurthom (a na njegovu nesrecu malo je poglup) uvijek me zove hajde dodji moja masina otisla na servis a ja je vidim u ladici u servisu.
ja imam texu veæ nekoliko godina i mogu reæ da je to jedan jako dobar ureðaj. Al iskreno mislim da je možda bolje pokupovat kvalitetne kopije originalnih testera za pojedinu marku. Nekoliko puta me je iznevjerila kad nisam ni trunke posumnjao da to nebi mogla da odradi. Mislim da je za teretna vozila jako dobro pokrivena. I kao što je rekao jedan od kolega, bolje je kopat po rjeèniku i autodati nego je prebacit na hrvatski. Neki prijevodi su potpuno subenasti.
Imam jedno pitanje! Imam kablove za vw stari tip i za LTvw koji su bile redukcije za vag, e sada dali to paše na texu tj. dali bi radila sa tim kablovima. Strah me spojiti da nebi nešto sprzio?
Kod texe ne možeš ništa spržiti...ima dobru zaštitu...treba samo da znaš na koji pin što ide...i to je to..
Ja sam radi sve živo...imao sam razlièite avte ,,za koje nisam imao kabla...i sam probavao na pinima dok nisam pronašao pravi.
lp
zavisi koja je texa, ako je kolutas onda je lako, znas da ti je 0 na selektoru pin 1 k linija, 2 na selektoru pin 7 k linija i tako...
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka