Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pritisnuo sam upaljac i nije ga izbacio.U cemu je problem.Pomislio sam da nije crkao osigurac,ali ne znam koji je osigurac za upaljac jer nemam semu.
Moze li mi neko pomoci? (Lampica na upaljacu radi)
Pritisnuo sam upaljac i nije ga izbacio.U cemu je problem.Pomislio sam da nije crkao osigurac,ali ne znam koji je osigurac za upaljac jer nemam semu.
Moze li mi neko pomoci? (Lampica na upaljacu radi)
lampica enam veze s napajanjem upaljaca, ona je vezana an svjetla, a mogu je da ti ne radi osigurac pa en grije upaljac......ali ako j stvarno zastekao a grije mogao bi se zapaliti.......zato cupaj van dok mozes...
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Pipao sam plastiku oko upaljaca i sa strane i ne greje se.Znaci najverovatnije je osigurac.Samo da nadjem na kom je mestu.Valjda ima nacrtano u servisnoj knjizici?Cudi me kako nema semu na kutiji?
E jebiga pa zar i za ovo treba pomoæ sa foruma
E jebiga pa zar i za ovo treba pomoæ sa foruma
covjek ima cetiri posta, ocito nije mehanicar
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
za to netreba sema pise ti samo citaj
Desila mi se jednom ista stvar na golfu IV. Pregledao sve osigurace i svi citavi. Nakon toga promrdam malo upaljac, kad on iskoci. Problem je bio sto su se iskrivili kontakti u lezistu upaljaca pa ga nisu aktivirali i grijali.