Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
nasao sam radio na pik.ba za moj 307,na mom neradi cd i gasi se sam kad se ugrije,tj pogotovo se desava na toplom vremenu,
e sad sam nasao ovaj radio pa me interesuje da li ce raditi displej i komande na volanu,navodno je original,al posto se na razumem molim za savet yj da li stvarno odgovara,ovo je taj radio
kod mene je obicni 307 2002 god,i nije isti kao taj,kod mene se trenutno nalazi clarion kao na slici,
e sad posto ne mogu naci takav a ovaj mi se svidja vise jel ima mp3(koliko znam),pa bih ga htio ubaciti,moze li se to izvesti i kako
tj da rade komande na volanu i displej,prvenstveno displej,pozz
mislim da nece moci kao prvo nije isti konektor
mislimm .... ne grantujem da bi se moglo prepakovati sa konektorima...protokoli su isti samo je razlika u konekcijama.....zadrzavam pravo d agresim ali mislim da bih mogao to napraviti ...slikaj oba i zakaci slike ....mislim konektora i po kogucnosti sliku i podatke svog displeja.
pozz VE
U sutini nije ne moguce prepakovati samo ti treba pa skoro sva elektornika iz novijeg modela u sutini ako to radis najbolje da uzmes jos jedan auto noviji isti motor pa polako prebacujes posto treba tu gomila stvari ne ispalti se kupovat na komad uvek nesto zafali.
Nikad nisam to radio al ti ti je posao kad imas vremena i ono polako raskopas oba auta i udri, za zanimaciju par dana kad nemas posla.
Kao sto Voja kaze razlika je u protokolima komunikacije dzaba promenis konektor kad ne zna da komunicira sa BSI i displejom skroz drukciji protokol stariji je VAN noviji CAN.
Mada ima resenje i za stariji radio za MP3 jedino sto nemas ispis imena pesama na ekranu, kupi se lepo Xcarlink ili slican uredjaj koji ti simulira cd chager a u njega ide SD kartica ili USB flash i kad na radiju prebacis na cd chager ono dugme sa vise diskova nacrtanih on u stvari pusta MP3 i rade komande na volanu ono pesma napred nazad premotavanje samo kao sto rekoh nema ispis imena pesama na ekranu.
Il kupuj noviji auto gde moze taj radio ili kupuj ovaj simulator car changera sto pusta MP3 ili radio sa navigacijom tamo mislim kad upgredujes firmware da pusta MP3 al ovo nek neko potvrdi posto to nisam radio jos.
hvala svima na odgovorima,sreca da sam pitao prvo pa ne kupi taj radio,znaci nista od tog sporta,nasao sam alternativno rjesenje, posto u svom drugom autu golfu 4 imam dobar sonyjev mp3 nasao sam kod jedne firme (da ne reklamiram) adapter za taj radio bas za 307 pa cu da uradim tu soluciju,a radice mi i komande i displej,jedino mi zao buduceg vlasnika posto prodajem golfa pa sam mu mislio dati taj radio ,pozz i jos jednom hvala