Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zanima me dali je netko radio?
Radi se o Audi Navi RNS-E, Navigacija, DVD, MP3, znaèi ugradnja u Audi A4 2006, trenutno je Concert, ali je ovaj duplo deblji. E sad šta s klimom?, dali se na modulu postojeæem može promjeniti prednja plastika jer se spušta niže, a niže ide i malo uže.
Moze se ugraditi ali moras da zamenis konzolu sa klimatronikom
mislim da je i klimatronik je drugaèiji
I klimatronik
@alldecode predpostavim da ces u svoj audi to ugradit pa nezali na sebe...
@)).....
imam kompletno uputstvo za navigation plus za ugradnju ali ona sa dva knoba levo i desno, ne znam dal' ista moze pomoci da izbacim Za RNS tvoju imam samo owner manual
pozz,
cuby
Zadnja izmjena od cubica (16-08-2010 17:17:11)
Doktor specijalista za elektroniku
imam kompletno uputstvo za navigation plus za ugradnju ali ona sa dva knoba levo i desno, ne znam dal' ista moze pomoci da izbacim
Za RNS tvoju imam samo owner manual
pozz,
cuby
ako moze to druze nekako da dobijem, znacilo bi mi mnogo
pozz
FAP remover
evo nije problem nikakav, samo ako moze da pomogne. Ovo je za Navi plus bas kakvu imam i ja u avdiju a ako treba owner za RNS-E, moram na rapid ili sl..jer je veliko.
pozz,
cubnavi
Doktor specijalista za elektroniku
hvala puno kolega
imam owner's, nemoj se muciti
pozz
FAP remover
neznam jel puno drugari da dam 560Eura, na Ebayu je toliko.
Konzola bi trebala pasati i od starijeg audija od 2001 godišta, a klimatronik se prema dole sužava, znaèi ili drugi ili ga moram brusiti boèno, moram još razmislit.
neznam što se tièe povezivanja, ima jedan konektor ozada koji je kao od sata, s malim pinovima, dali se spaja šta na njega?
A i komande na volanu, dali idu preko CANa ili je poseban konektor? to me pati