Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav potrebna pomoc da resim ovaj problem radi se o sledecem covek izvadio iz pezoa 407 cd mp3 radio radio samo je imao problem sa tonom uobicajno kod pezoa kada ide iz jednog u drugi auto skinem eprom 95320 unesem broj sasije sa auta u kuji zeli kada sam to uradio radio nece da upali vratim sadrzaj sa stare sasije broj opet isto nece da pali sada sumnjam da je moj hex iditor nesto zabrljo zato molim ako neko ima damp da okaci evo podaci sa lima sa strane psa rd4 d2 dt17 n2 mp3 klm sx2
ma vratio sam njegov damp i probo kod jarana putem dijagnostike ali nece mislim da je hex editor napravio gresku nece putem dijagnostike da prepozna radio zato mi treba damp pozzz
Mislim da bi se radio morao upaliti bez obzira na pogresan broj sasije. Proveri da li na autu imas napajanje, stampu od eeproma, da nisi oduvao neki smd oko njega...
Upali se on i kad je pogresan broj sasije ali svakih par sekundi zapisti, nesto se tu drugo desilo cim se ne vidi vise ni na dijagnostici.
Dump nemam posto nikad nije blo potrebe da se skida preko dijagnostike se zavrsi za par minuta dok je sve u autu, jednostavnije, brze nego skidat eprom.
ma uspio sam nesto resiti imao sam kod sebe jedan slican mp3 sa epromom 95320 ubacio njegov sadrzaj unio broj sasije cd radi bez problema samo imam mali problem sa radiom nece automatski da nadje stanicu nego moram to raditi manuelno u svakom slucaju resio sam problem ipak je moj hex editor nesto zabrljo pozzzzz
Mene sluze godinama i laznjak bacili nisu a i tebi nek su sa srecom
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
zahvaljujem druze