Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
ja imam brain bee st 6000 vec 3 godine i mogu reci da nisam zadovoljan uopste 50 otsto auta ne moze da otvara i nema puno funkcija kao parktronik za mnoga auta senzore za stelovanja farova kodiranje kljuceva i jos mnoge stvari.
Dobrodosao nam,kako to da nece jel updejtovan koji puta,ja ti imam 5-6 diagnostika pa jos fali 1 ili 2 i koji comander a da pricam za neke kolege koje znam koliko su proturili kroz ruke tih alatki...
@)).....
svaka univerzalna dijagnostika ti je takva..ja imam atal multi diag,pa francuze i talijane radi savršeno...isto i ford pa èak i lada...možeš pristupiti svakom modulu,a dok recimo bmw,opel malo zaostaje...samo osnovni moduli...pa da još uzmem jednu npr. bosch kts nadopunjavale bi se.. i opet nebi imo sve...
Tako ti je kot svih univerzalaca...ja imam texu,koja loše radi da japancima in korejcima,a probleme ima i sa fordima.Zbog toga imam još launch..dopunjavam diagnostiko još sa f-boxom od bb,i još vag.com,op.com...Nikad dosta,još uvijek imam probleme,još bi koji trebao..ma kupit èemo i to,))))
Kad si jednom u tome,,,moraš mnoga para da trošiš u uredaje za diagnostiko...To znaèi...da trebaš još kojeg da kupiš.