Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Cuo sam da je to uobicajan problem,Pitanje je da li neko reparira ecu od Punta II 1.2 8v ?
imas tu blizu tebe vec gotove dekodirane
atm tuning
electronic key
------------------------
Imam i ja par komada, cijena prava sitnica, a popravak još manja.
bas koliko je i meni treba jedan
ECU ti je 150E, popravljen i dekodiran M3 HW303
imam problem sa Fiat Palio ,crko ECU, ne baca struju na 2 cilindra,motor je 1.2 188A4000,pa da pitam koliko je uspesna reparacija ECU,posto ne volim,tacnije mrzim da radim Italijane,pa neznam koliko je uspesna popravka i koliko u Srbiji kosta popravka i ko radi takve stvari,moze na PP.Hvala
a od tih poravljenih 90 % se vracaju :-)
ja onda neznam ko ti ih popravlja meni mozda jedan od 50 se vrati mjenjaj majstora
Kod mene se dosad vratio samo jedan ECU,,,uvijek kad se mi radi...mi srede još drugu stranu,za druge dvije svjeèice....
a od tih poravljenih 90 % se vracaju :-)
pocnes da nosis kod PUKIJA-MAJSTORA, platis skuplje, ali ne boli te vise glava..
ja jedino imam problema s popravkom kod onih kad se tranz odljepi, ali i to se da sredit.
znam da je tema malo zastarjela, ali da ne bih otvarao novu temu, imao bih par pitanja za kolege koje se bave reparacijom ECU-a...
naime, ko od kolega radi reparaciju ECU-a za Fiat Punto 1 - motor 1.1 i Fiat Punto 2 - motor 1.2 8v?
prednost kolegama iz BiH (regija Sarajeva ili šire).
Ljubav je slijepa, ali je brak iskustvo koje otvara oči...
[.]
hvala na brzom dogovoru! kontaktiracu te svakako putem pp-a.
ma samo sam htjeo uputiti ljude (musterije) na adekvatnu adresu kad im se desi taj problem, jer je mnogo lakse kada neko ima iskustva sa tim i radi oko toga, nego da npr. ja to radim. ja sam totalni laik po tom pitanju i ne znam nista...
Ljubav je slijepa, ali je brak iskustvo koje otvara oči...