Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Na vozilu se dešava da dok je na leru radi super,a kada daješ gas u mijestu ili kada kreæeš prvom brzinom neprima odma gas nego kao da ga priguši i onda jedva proèepi i krene.Neznam dali je razlog loše gorivo jer kako kaže èovijek da mu je veæ neko izvadio katalizator jer su sumnjali da je zaèepio ali se i dalje posle vaðenja na vozilu dešavaju isti simptomi,zakaèijo sam ga na dijagnostiku i izbacio je grešku P0130 senzor O2.ali kada sam resetovao grešku nije se ponavljala pa pretpostavljam da nije samo proble u benzinu,zamijenio je i svijeæice i dešava se isto kao i sa starim.
izmjerit tlak goriva i oèistiti injektore....
Pozdrav ako je izbacio gresku sonde verovatno tu sa smesom nesto nije kako treba najlakse ti je da zakacis drugi protokomer pa da probas sa njim kako ce primati gas kako je kolega naveo obavezno izmeri pritisak goriva a dizne ako budes cistio operi ih winsom...pozdrav
ma na tim motorima protokomjeri zraka rikavaju ko da su od stakla ja sam ih ovaj tjedan tri zamjenio
u radu je spas a spasa nema
Protokomer treba ispitati kakve parametre izbacuje na leru i kada se da gas.Ja sam zamenio na stotine protokomera na Opelovim autima,ali kao sto kaze kolega na tim motorima redovno protokomer nije u opsegu i potrebno ga je zameniti.
Zamijenio sam mjeraè protoka i sada je sve uredu,hvala na pomoæi svima koji su uèestvovali na ovoj temi.