Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
posto je tema najslicnija da li neko moza da mi izracuna pin za taj immo za zafiru 99g unutra je tms370c702 iscitan sa upomposto mi gambit nije htjeo da programira transporder stane napola i prijavi gresku,transporder je bio blanko.Unaprijed hvala
Zadnja izmjena od LJ01 (16-08-2010 23:51:46)
poslao sam ti na mejl pin
hvala,dosadilo mi da rovim po dampu izbaci zatezanje pa nikad docekat a nisam dosad radio taj tms,cak mi je gambit zablesavio jedan cip upiso ga par lokacija i stao vjerovatno cu sad morat i novi cip da prijavljujem
Recite mi molim vas da li postoji neki program koji pomocu dampa procita pa ispise kod ili kako vec vi znate da procitate kod.Da li je kolo TMS370C702 PlCC28?
Unapred hvala.
Ima uredjaj za citanje, odnosno da upisete novi SC ako nemoze da se cita.
Samo je skup tako da treba nakupiti posla pa da ga otplatis
pin je ok,nisam do tih lokacija nisam nidosao a i djelovale su mi kao da je kljuc na njima zapisan posto su bila dva prijavljena a tu jedino ima podataka,medjutim nece da prijavi transporder,a stari odjavi i prijavi bez problema,ovaj novi je blanko ali mislim da se on mora predkodirati za opela cip je t40(t09) odnosno pcf7935as,neki dan sam radio vektru c i na njoj takodje nije htjeo t46 (t12)da se prijavi narucim iz opela po mehanickom broju i za sedam dana stigne narezan i dosta povoljno sa rf komandom prijavim ga bez problema.daljinska komanda se sama prijavi cim prijavis transporder.
Ukoliko netko èita da zna jer nije sasvim reèeno:
With OP-COM you can read the security code from the following models:
Corsa-C
Meriva
Tigra-B
novi transponder mora biti pripremljen za opela inace nece ga upisati.
Samo me zanima , zna li ko kako se vrsi priprema i cime?
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
novi transponder mora biti pripremljen za opela inace nece ga upisati.
Samo me zanima , zna li ko kako se vrsi priprema i cime?
Zed bull
rijesena i zafira transposder nije bio dobar kad je stigo ispravan sve prodje ok.