Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, imam problem na cetvorki, afn motor, 98. godina, svako malo auto nece upaliti, i onda desetak, petnajstak pokusaja i upali, ustvari vergla ali nece sastaviti ili upali ali se ugasi kao da je neispravan kod kljuc, evo LOG gresaka iz ECUa
18034 - Powertrain Data Bus: Missing Message from TCU
P1626 - 35-10 - - - Intermittent
00575 - Intake Manifold Pressure
17-10 - Control Difference - Intermittent
00532 - Supply Voltage B+
27-00 - Implausible Signal
01237 - Fuel Shut-Off Valve (N109)
31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent
00626 - Glow Plug Indicator Light (K29)
31-00 - Open or Short to Ground
cudna mi je treca greska posto je akumulator star 6 mjesec i auto vergla normalno, a alternator puni ok, takodjer taj auto ima gresku na absu koju ne mogu resetirati a niti nikako odkloniti....
Address 03: ABS Brakes Labels: 1J0-907-37x-ABS.lbl
Control Module Part Number: 1J0 907 379 D
Component and/or Version: ABS 20 IE CAN 0001
Software Coding: 03304
Work Shop Code: WSC 01317
1 Fault Found:
01312 - Powertrain Data Bus
37-00 - Faulty
svaki savjet dobrodosao
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
slican problem,riknuo ti ecu
Ipak dobro provjeri + i - kablove. Ako je to ok sumnajm ecu.
Ipak dobro provjeri + i - kablove. Ako je to ok sumnajm ecu.
auto je bio u sudaru jedno 5-6 puta do sada nije to bilo nista strasno, ali vise manje hauba, farovi prednje plastike i to....uglavnm auto pali i radi, ali povremeno se desi da nece sastaviti, sudeci po iskustvu dali bi rekli da je negdje hladni lem/napukla ploca/stampa ili bi bas bilo da je proc ecua u banani pa s ezblesira tu i tamo?
s time da sve greske mogu ponistiti iz ecua osim:
i one iz abs-a
Zadnja izmjena od raven_sk (25-06-2010 10:22:01)
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
Trkaè napisao:Ipak dobro provjeri + i - kablove. Ako je to ok sumnajm ecu.
auto je bio u sudaru jedno 5-6 puta do sada
nije to bilo nista strasno, ali vise manje hauba, farovi prednje plastike i to....uglavnm auto pali i radi, ali povremeno se desi da nece sastaviti, sudeci po iskustvu dali bi rekli da je negdje hladni lem/napukla ploca/stampa ili bi bas bilo da je proc ecua u banani pa s ezblesira tu i tamo?
s time da sve greske mogu ponistiti iz ecua osim:
i one iz abs-a
pozdrav!pokusaj vidjeti sta je sa releom motorne elektronike,izvadi ga otvori vidjeces da se zicani most od grijanja istegao i dohvaca do sine (-)reaguje na potrs imao sam bar 10 takvih slucajev,te greske me navode na to!
pozdrav!pokusaj vidjeti sta je sa releom motorne elektronike,izvadi ga otvori vidjeces da se zicani most od grijanja istegao i dohvaca do sine (-)reaguje na potrs imao sam bar 10 takvih slucajev,te greske me navode na to!
danas je valjda rijeseno, u releju motorne elektronike je bilo hladnih lemova, prelemljeno, i auto za sada radi kak spada, nadam se da ce i dalje, pa az ubuduce....
Albert Einstein
ar21111952 napisao:pozdrav!pokusaj vidjeti sta je sa releom motorne elektronike,izvadi ga otvori vidjeces da se zicani most od grijanja istegao i dohvaca do sine (-)reaguje na potrs imao sam bar 10 takvih slucajev,te greske me navode na to!
danas je valjda rijeseno, u releju motorne elektronike je bilo hladnih lemova, prelemljeno, i auto za sada radi kak spada, nadam se da ce i dalje, pa az ubuduce....
pozz! Drago mi je da je upalio. Nije valjda da je sve dosad stajao na p.placu?
raven_sk napisao:ar21111952 napisao:pozdrav!pokusaj vidjeti sta je sa releom motorne elektronike,izvadi ga otvori vidjeces da se zicani most od grijanja istegao i dohvaca do sine (-)reaguje na potrs imao sam bar 10 takvih slucajev,te greske me navode na to!
pozz! Drago mi je da je upalio. Nije valjda da je sve dosad stajao na p.placu?
ma neee, moj zivot ti se svodi na svakodnevno putovanje na posao i s posla 60km u jednom smjeru, pa onda kvarovi koji se "ponekad pojavljuju" obicno dijagnosticiramo jedan dan, a rijesavamo drugi ako ne uspijemo rijesiti prvi, ali izmedju ta dva dana zna proci poprilicno puno vremena dok se musterija i ja ne pogodimo opet
zato recimo onaj punto isto od prije koji mjesec i pol dana nije jos rjesen
dok nije vitalno za svakodnevno koristenje rijesit cemo "jednom".....ni ja svoj problem abs-a jos nisam rijesio
Albert Einstein