Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav koege muci me navedna vectra jednostavno nema snage na dijagnostici nema gresaka injektori ciscni auspuh prekontroliran parametri normalni servis napravljen ako netko ima kakvu ideju bila bi od pomoci
provjeri MAF senzor da nelaze
po dijagnostici na leru 0.45bar 2.16v a na 2000rpm 0.23bar 1.07v
Proveri pritisak goriva.Koje su svecice na Vectri jesu li originalne?Da li auto trza ili sta vec malo vise opisi problem kako bih imao vise informacija da bih pokusao da ti pomognem.Kad je to pocelo da se desava?
provjerit cu cije su su svjecice auto ne trza nego nema snage dugo mu treba da nakupi okretaje stranka ga je dovezla s tim problemom ali kad kreces das gas jednostavno ne ide uzasno je trom neznam kako bi bolje objasnio ako je nesto nejasno reci sta da pojasnim
proveri kat
probaj da ga stisneš pun gas na naaglo i odma pusti..,onda to mora doè vrijednost do 1000 mb. ili 1 bar...a po ovom mislim da tu nešto ne štima
po dijagnostici na leru 0.45bar 2.16v a na 2000rpm 0.23bar 1.07v
mjenjao sam ga i sa drugim mi daje potpuno iste vrijednosti tako da ne bi rekao da je do toga ali probacu sutra
ili još ovak...dok je dat kontakt,moraš imati 1000 mb. pod lerom je oko 0,40bara a kad ga stisneš na kratko pun gas opet mora skakati do 1000 mb. ili 1 bar
Baš kao da je zaèeplje negdje, rašerafi auspuh koji mm pa probaj...
proveri uzublenje dali je u fazu
kARIKE
kompresija je dobra a auspuh sam otpajo i isto se ponasa
proveri uzublenje dali je u fazu
ja sam nema dogu imao slican problem s astrom, na kraju je bilo uzubljenje
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Kako se krece pretpaljenje na leru
Ako ide u -(minus) proveri uzubljenje
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
hvala svima na pomoci auto ja rijesen na kraju je bila bobina bacala je iskru na sve svijecice ali jako slabu a to prije nisem primjetio