Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Jel imao neko problem da mu se od servisa do servisa podigne nivo ulja za 3-4 litre? Da li dizne mogu biti problem?
kako izgleda ulje dali je previse razrijeðeno i kakvi su parametri kad pratis rad dizni
Jeste bjeli razredjeno je... Skinute dizne i poslate na proveru...Danas covek zove i kaze da svih sest dizni "pisaju" pod pritiskom... Znaci dizne su u pitanju i to svih sest komada... Cena jedne nove je oko 66 000 dinara (oko 660e)... Neznam kako coveku ovo da saopstim...
Ima li ko polovne?
Inace bjleli kad gledas parametre rada dizni nista ne govori da nesto nije u redu sa njima... Cak se i vrednosti ubrizgavanja jako malo razlikuju od dizne do dizne... gresaka nema... Auto radi najnormalnije,ide "kao lud",samo "malo" vise dimi...
imali sanse reparacija jeli to nemoj vracati doce do ispiranja cilindra pa jos veci problem
Ovde kod nas u Srbiji kazu da te dizne ne mogu da se repariraju,kazu da su pokusali par puta da urade pa je bilo jos gore...Kazu moraju nove... I to sam poslao u ovlascen i najjaci "bosch" servis u Srbiji. Pa ako oni kazu da nemoze,verujem im... Imas li neka druga saznanja?
Ovde kod nas u Srbiji kazu da te dizne ne mogu da se repariraju,kazu da su pokusali par puta da urade pa je bilo jos gore...Kazu moraju nove... I to sam poslao u ovlascen i najjaci "bosch" servis u Srbiji. Pa ako oni kazu da nemoze,verujem im... Imas li neka druga saznanja?
ZERAVICA???oni su ovlasceni!Ako tamo su rekli da nevaljaju onda sigurno nevalja dizna
nemam jer sam mislio da moze kod njih standardna reparacija
Jeste olivaro....Zeravica...
Stigle nove dizne...Montirane..Sve radi OK! Malo je jos dimio dok nije izbacio svo gorivo iz auspuha,i posle vise ne.Pracen nivo ulja vec pet dana i sve u redu... Eto, ako neko bude imao ovakav problem,znace sta je... pozz