Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav!
Potreban dump za centralu AUTOLIV 550 54 15 00,9635268880 AL...
Pozdrav i tebi, samo ovo ti nije forum trebam to i to...ovdje nešto dobiješ ako nešto i daš, pogotovo novi èlanovi, mada vidim registriran si skoro 3 mjeseca a imaš 1 komentar od maloprije iz klima podforuma i ovaj odmah 2. trebam damp ?
Zadnja izmjena od predingli (30-06-2010 00:53:40)
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ne ovaj je bio prvi
O.K.
Pre tri meseca sam se zainteresovao za servisiranje airbag modula pa sam se registrovao .Ucinilo mi se malo komplikovano,ali posto sam elektronicar po struci i imam "alat" pa resih da se bacim u ovaj posao.Odradih par centrala i eto me tu.Inace imam svoj servis...
Zadnja izmjena od Kele (30-06-2010 09:56:19)
Hvala u ime svih na nesebicnosti....Odlican " invisible " alat ! Kapiram da ce koristiti svima nama ovde....
Pozdrav
Zao mi je ali jos uvek ne mogu nista uploadovati ni downloadovati.Imao sam dobru volju...
nemaš sve osnovne potrebne podatke za pomoæ ,pogledaj kako to drugi rade kad traže nešto , mislim da kad sve bude OK netko imati vremena pomoæi
imam par dampova za tu centralu ali nije sa zadnjim previksom AL,ako zapne javi da probamo.pozz
Ubacio san ispravan clear dump, ali lampica i dalje trepce.Ovaj auto nema piropatrone na zatezacima vec samo airbagove vozaca i suvozaca i prekidac kojim se ukljucuje i iskljucuje airbag suvozaca.Verovatno je greska zabelezena i u BSi pa je tamo treba obrisati dijagnostikom.Evo dump ako kome zatreba.
Vidi sa dijagnostikom koju gresku imas
Kele...To sto ti trepce lampica znaci da imas jos neku gresku na airbag sistemu... Uzmes lepo dijagnostiku i iscitas koja greska je u pitanju... Obicno posle brisanja crash-a moras da resis i ostale stvari koje su se aktivirile usled sudara kao sto zu zatezaci pojaseva,airbag-ovi itd... I sve ovo sto sam napisao je tako ukoliko si uopste stavio ispravan dump za resetovanje crash-a,a ukoliko nisi...To samo dodatno mnogo kompiluje stvari... Eto,ukratko to ti je to! pozz
i vi navalili na covjeka da iscita greske a nepitate covjeka imal uopce scim iscitat greske.
neki misle pony prog rijesava sve probleme opet kazem kamo srece da je tako
Po¹to je auto pretpostavljam oko '99 godine, verovatno ostane jedino PP2000, ostali neoriginali obièno neznaju radit sa "PSA" protokolima.
Auto resen,imao je piropatrone na zatezacima ali je neko skinuo kablove pa se nisu videli.Stavljeni otpori i sijalica se ugasila.Greske koje je Diagun iscitao su trigger1 not present,trigger2 not present,driver and passenger airbag missed.Launch ih pobrisao i sada se lampica gasi.
bravo...ni 3 mjeseca ti nisu trebala
bravo...ni 3 mjeseca ti nisu trebala
Postoji more tema na ovom forumu na koje nije dat odgovor da li je problem resen ili nije.Bez obzira koliko vremena da prodje smatram da bi trebalo napisati krajnji ishod jer nekome moze koristiti.U vreme pisanja prvog posta nisam imao dijagnostiku,pa je to malo odlozilo resenje problema.