Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
dali se moze iskljucit immo na polu 2002g 1.4 simensov komp unutra je 93c76 dali ima neko bin i dali se slucajno moze preko vcd dijagnostike da se ne rastavlja komp
Moras rastaviti motorni racunar,procitati 93c76,postovati ovde dump i dobices immo off,mada ja radije kodiram novi transpoder sto i nije neki problem.Sad ti odluci sta ces?(laksu ili tezu varijantu).pozz
Preko vcds dijagnostike ne može. Najbolje uradit popravak tako da se sve vrati na tvornièki. Immo off bi trebao biti samo najzadnja opcija.. Zbog èega radiš immo off? Koji je kvar?
oce covek da ugasi kaze zeza ga radijo sam na tdi motorima i odradjivi preko kilera a za ovo nemam program pa dali ima neko bin off za ecu 03d 906 032c 5wp4012403 unutra je 93c76 i skojim se moze programom radit ti modeli pozdrav
dali ima neko immo off za ovaj auto pozdrav
Postavi prvo dump iz motornog i dobices immo off.pozz
ja mislim da ces morati u flesu da radis
procitaj 93c76
nije auto kod mene coveku treba svaki dan ide snjim na poso pa ako slucajno ima neko vec odradjen immo off ako nema nema mi druge nego da ostavi auto pozdrav
nema mu druge, mora da ti ostavi auto, nemojte dozvoljavati oni da vas dresiraju, dresirajte vi njih....
mozeli immo off pozdrav i hvala!!!
Zadnja izmjena od daarrko (02-10-2010 13:23:14)
Evo
Zadnja izmjena od B Electronic (02-10-2010 14:09:06)
Hvala, reseno pali!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka