Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Interesuje me koji interfejs (sema bi dobro dosla ) se koristi za povezivanje Can Clip softvera i automobila?
Da li je to isti interfejs kao za Renault DDT?
Naravno da nije. A šema je malo komplikovanija, za jedno 600-700-800-900€
Screw You Guys, I'm Going Home!
Naravno da nije. A šema je malo komplikovanija, za jedno 600-700-800-900€
Mozes li malo detaljnije objasniti?
Neki link o tome...
imas na vrhu stranice web trgovina pa pogledaj
Ma isto je to,da se napraviti a mi smo svi praznoglavci što dadosmo pare,valjda smo mnogo drali mušterije pa lako došlo.
Isto je to ko fica i mercedes,otprilike.
ima neko shemu bosch-a KTS-a molim? ocu da ga sklepam u domacu radionicu..
imam ja negdje šemu, preprevio visu i napravio kts
ima neko shemu bosch-a KTS-a molim?
ocu da ga sklepam u domacu radionicu..
imam ja negdje šemu, preprevio visu i napravio kts
rubin_miki napisao:ima neko shemu bosch-a KTS-a molim?
ocu da ga sklepam u domacu radionicu..
Ma nisi ti džabe expert.
sto zar nema taj clip te sa njim pojacas alanser da vrti brze ili ti kad odvedes neku trebu u stetu i zaglavis se slajfujes poderas gume eh srece alanser doda jos koji obtaj cca 5kw pa vrti ka u kamion sestoton...
@)).....
@rubin_miki
Imam ja šemu i dumpove od KTS300. Može li taj pomoæi
Screw You Guys, I'm Going Home!
Mozda vam moje pitanje deluje kao pitanje nekog pametnjakovica koji sad izmislja toplu vodu. Svi glupi kupuju a on pametan hoce da napravi i ustedi kintu. Poslednji put kad sam proverio u rechniku forumi sluze da se deli znanje i da se pomaze drugima. Uvek ce biti ljudi koji se dobro razumeju u neku temu i pocetnika koji postavljanju pitanja o osnovnim stvarima (zato se valjda i zovu pocetnici). Ja iako sam zavrsio ETF i elektronikom se bavim poslednjih 15godina na pitanje "Sta je to PN spoj?" nikad nisam odgovorio "Kako glupo pitanje?!" nego sam pokusavao objasniti kako i koliko sam mogao. Tako da bih molio dobronamerne ljude da ako hoce/znaju nesto kazu o ovoj temi, ako nece neka iskuliraju.
Moje pitanje o Can Clip interfejsu je usledilo zato sto nema nista o tome na internetu. Da li je dovoljna konverzija interfejsa sa OBD na RS232 pomocu obicnog MAX232 ICa ili mora IC ELM232 koji vrsi konverziju po ISO standardu ili u stvari Can Clip komunicira na nekim drugi nacin? Ako je drugi, moje sledece pitanje je koji?
nece te igracke radit ni C od can clipa za dijagnostiku ako znas koji su ecu marelli fenix bendix simens lucas...ovo su samo neki...
@)).....
jedan pogled u unutrasnjost clipa bi te trenutacno ohladio od izrade
evo kupio sam kkl interfejs za 35 eura kako da prepravim da radi sa stari diagnozom software-om napominjem da sam kupio software od star diagnoze citav hard disk znaci to mi netreba samo mi treba sta da prepravim u kkl interfejs da radim sa njim? jel dovoljno da zamjenim tranzistor ? tako sam nesto cuo
Zadnja izmjena od exxl (23-09-2010 14:53:44)
evo kupio sam kkl interfejs za 35 eura kako da prepravim da radi sa stari diagnozom software-om napominjem da sam kupio software od star diagnoze citav hard disk znaci to mi netreba samo mi treba sta da prepravim u kkl interfejs da radim sa njim? jel dovoljno da zamjenim tranzistor ? tako sam nesto cuo
Ja bi ti pomogao,stvarno bi ali neumem ni ja to napraviti.;)
Zadnja izmjena od Bacha (23-09-2010 15:38:16)
a ja mislio da "narod zna"
bato,salu na stranu-nesto moze da se napravi a nesto nemoze kao ovo sto pitas,medjutim ljudi su postupili ovako jer covek koji pita za clip-a treba da zna sta je to.to je recimo kao kad bi pitao kako da napravis auto.moze ali tesko da ces ga napraviti da bude u skladu sa danasnjim proisaima ,pravilima,standardima i slicno.u tome je razlika izmedju clip-a i ddt-a pa zato tvoje pitanje izaziva ovakvu reakciju.jel znas kako se kaze -pamet u glavu i dupe uza zid pa se nedesi ovako nesto-bez ljtnje
bato,salu na stranu-nesto moze da se napravi a nesto nemoze kao ovo sto pitas,medjutim ljudi su postupili ovako jer covek koji pita za clip-a treba da zna sta je to.to je recimo kao kad bi pitao kako da napravis auto.moze ali tesko da ces ga napraviti da bude u skladu sa danasnjim proisaima ,pravilima,standardima i slicno.u tome je razlika izmedju clip-a i ddt-a pa zato tvoje pitanje izaziva ovakvu reakciju.jel znas kako se kaze -pamet u glavu i dupe uza zid pa se nedesi ovako nesto-bez ljtnje
Najzad neki konkretan odgovor. Hvala na konkretnom odgovoru.
Kako su ljudi postupili, vidi se, necu da vredjam ali dovoljno govori o njihovoj kulturi.
jer covek koji pita za clip-a treba da zna sta je to
Tu se ne bih sa tobom slozio. Da bi covek znao prvo treba da pita/istrazuje.
fabricki,profi alat--sta tu ima da istrazujes---samo mozes da lupis nesto pa da opet dobijes packe
Zadnja izmjena od MN026 (24-09-2010 18:59:32)