Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
potreban dump za mercedes audio10cd mf2910
probaj ovaj
dajte momci procitajte prafila foruma,novi ste na forum i ako admin vidi ovo bez pass neko ce popiti karton...
PS novi clanovi tek po dobijanju status elprogera mogu videti okacene fajle dzaba treba se potrudit pomoc i vama ce se to vratit
Zadnja izmjena od internet majstor (23-09-2010 20:53:39)
@)).....
A tek kako je tesko popuniti profil.
Zadnja izmjena od B Electronic (23-09-2010 21:14:16)
Ima moderator ne znam gdje se izgubio ili mu je dosadilo
dajte momci procitajte prafila foruma,novi ste na forum i ako admin vidi ovo bez pass neko ce popiti karton...
PS novi clanovi tek po dobijanju status elprogera mogu videti okacene fajle dzaba treba se potrudit pomoc i vama ce se to vratit
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Ima moderator
ne znam gdje se izgubio ili mu je dosadilo
Ako mu dosadilo predlazem Tachomat-a za novog Moderatora !
Reufe, nigdje nepise dampovi pod password a evo ti i sami pravilnici procitaj, covjek samim pitanjem nije nikakav pravilnik prekrsio isto tako orion90 sto mu je izasao u susret, profil uredno treba popuniti iako u pravilniku to nepise podrazumjeva se nekim logickim razmisljanjem, wilco, trebao bi ti biti moderator ne tachomat i nemoj da se kola lome ponovo na elprog forumu kao prosli put to ovaj forum nije zaradio nicim ... mislim wilco da sam bio jasan bez bilo kakvog vrijedjanja ili neceg slicnog
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Koliko ja znam pravila ovog foruma koja i orion90 nisu prekrsili pravila foruma, on je trazio dump a ovaj mu posalo dump ne vidm razlog za zute kartone a isto tako i za prepucavanja ili mozda podcenjivanja kolega, manimo se ljudi corava posla hajdemo da budemo profesionalci, bolje je napisati jedan koristan nego 10 nekorisnih odgovora!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
naime nisam nikog uvrijedio pogotovo moderatora ibru vec sam pisao da novi clan kome je orion90 poslao damp nevidi jer mu treba status elprogera,ili da mu pusti na mail...
ni u jednom postu nisam doveo pitanje rada moderatora foruma svaka pohvala GTR ...
@)).....
naime nisam nikog uvrijedio pogotovo moderatora ibru vec sam pisao da novi clan kome je orion90 poslao damp nevidi jer mu treba status elprogera,ili da mu pusti na mail...
ni u jednom postu nisam doveo pitanje rada moderatora foruma svaka pohvala GTR ...
Sve je u redu reuf-e, nastavi da radis i uzivaj, sta si uradio sa onim sto si obecao u expert sekciji?
Pozdrav!!!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
nisam glave ispravio od posla idem do grada ako ga upecam dobro jes bice nesto maki makile...
@)).....
Trebalo bi skrenuti paznju korisnicima foruma da ne pisu gluposti a ima ih dosta,cisto da se vidi da je neko nesto napisao a da bi bio aktivan na forumu,ja nisam stalno na forumu ali ako nesto napisem napisem tacno i precizno. Mislim da je pametnije napisati jednu pravu recenicu i pomoci kolegi nego neke gluposti samo da bi se popunila stranica!
Poyy svima na forumu
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)