Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
vec dva mjeseca kako nemogu da popravim auto a mislim da nije tako strasan problem. parkirao sam ga ispravna i posle par sati vise nije htio da upali. bio je kod mnogo majstora i nista jos nisam postigao bio sam i u audiev servis u svedsku al mislim da je i to mrka kapa. rekli su mi da je start motor u losem stanju ( mislim da je to alaser) a promijenili su mi dosad i bosh pumpu i dizel pumpu u rezervaru i jos mnogo drugih sitnica al nece da upali. kad su mi promijenili bosh pumpu to vece je upalio neznam ni sam kako al je radio 3-4 sata i kad sam ponovo sutra htio da upalim nije imalo shanse. na nijednoj dijagnostici nepokazuje greske sto mi je to vrlo cudno. a u audiu su mi makli cd i rekli da je on nesto blokirao???? sto je meni nelogicno. ako neko ima neku ideju sta bi to moglo da bude bio bih zahvalan na pomoci. auto je 200 god 2.5 tdi qwatro
Malo je podataka koje si napisao o autu da bi se mogao dati neki precizni odgovor generalno na tim autima su problem bosch punpe i bregaste osovine mada ima dosta problema i sa elektronikom nekontam to da ti je cd nesto blokiro ako nije orginalan moze ti jedino blokirati komuniacijonu liniju i onemoguciti dijagnostiku.
koliko Bar ti je pritisak prilikom verglanja ma obrati paznju na to pa trazi kvar
u radu je spas a spasa nema
cd je orginalan a pritisak su mjerili u audiu i kazu da je dobar
provjeri dali imas uopste gorivo na diznama prema svemu u tebe je neka mehanicka da nije slucajno neko crijevo od rezervoara do motora
zastopano
gorivo na diznama baca dobro. zato sam i promijenio pumpu u rezervaru jer nije bila dobra. auto je automatik tj tiptronik i zato nemoze da se proba na guranje, tako kazu a kazu da je manuel onda bi upalio na guranje??
ja nista ne kuzim da li auto uopce anlase ili ...
A da nije on malo preskoèio
gorivo na diznama baca dobro. zato sam i promijenio pumpu u rezervaru jer nije bila dobra. auto je automatik tj tiptronik i zato nemoze da se proba na guranje, tako kazu a kazu da je manuel onda bi upalio na guranje??
pa kako ti onda alnasuje koliki je broj obrtaja dok verglas da nije mal pa nema dovoljan broj obrtaja
mozda i jeste preskocio pogledacu danas.
bila jedna zica otkacena na anlaseru to sam zakacio i provjerio sve grijace al idalje nista. on vergla al mi se cini nedovoljnom snagom. pokusavao sam danas i sa start sprejom al nista
Biæe da je malo preskoèio.