Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Alternator skinut, rastavljen (skinuta remenica), greska je u cetkicama i kolektoru!
Cetkice na regleru izgorjele-potrosene, kolektori istroseni i u ekscentru!
Prijasnji zahvat zamjene remenice nije odradnjen posteno jer nije mjenjan lager koji je bacao u ekscentar!
Sve u svemu zamjenio sam cetkice, lager i kolektor sa drejanjem, jedno posljepodne i troska cca 200 kuna!
Hvala svima!
možda su u šumi
Majstor je kriv za sve. Sad kad si ga resio sam to ima da tera,pogotovo taj lager jer si ga zamenio strucno a i "kolektor" koji je bio u ekscentru je sad u centru 100%.Trebao si da reklamir kod mehanicara pogotovo sto ti to skoro radjeno[godinu dana]
Alternator skinut, rastavljen (skinuta remenica), greska je u cetkicama i kolektoru!
Cetkice na regleru izgorjele-potrosene, kolektori istroseni i u ekscentru!
Prijasnji zahvat zamjene remenice nije odradnjen posteno jer nije mjenjan lager koji je bacao u ekscentar!
Sve u svemu zamjenio sam cetkice, lager i kolektor sa drejanjem, jedno posljepodne i troska cca 200 kuna!
Hvala svima!
Svaka cast majstorcino!
Da pojasnim "drejanje" znaci tokarenje (tokarskim strojem) valjda je to dovoljno za centriranje, a stari lager je ispresan i novi upresan presom (nazalost nije hidraulicna, nego na navoj).
možda su u šumi
Majstor je kriv za sve. Sad kad si ga resio sam to ima da tera,pogotovo taj lager jer si ga zamenio strucno a i "kolektor" koji je bio u ekscentru je sad u centru 100%.Trebao si da reklamir kod mehanicara pogotovo sto ti to skoro radjeno[godinu dana]
ma pusti kolega, ja se borio protiv vjetrenjaèe ali nisam uspio ......
mislim "Prijasnji zahvat zamjene remenice nije odradjen posteno jer nije mjenjan lager koji je bacao u ekscentar"
.....bez komentara, prvo treba znati zbog èega je remenica sa kvaèilom na alternatoru i èemu služi (treba pronaæi na wikipediji) a onda vikati na mehanièara koji je mjenjao remenicu pa idemo dalje....
sad bu pak Allofs me napal al ajd, budem se suzdržao od daljnjih komentara
Zadnja izmjena od predingli (09-10-2010 00:23:25)
Ne pitaj me ono što ne znam !