Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam problem sa puntom nece da prima gas kada dajes gas polako onda je sve ok medjutim kad se naglo stisne gas on se ugasi ,promenio sam kompletan monoblok -diznu nije, pa onda vakum maf senzor nije, senzor temperature rashladne tecnosti i to nije , kako se da videti daje goriva previse na diznu znaci prebogata smesa i tu ja dizem ruke od auta posto je tastov a ja radim 99 %mercedese nosim ga kod mog prijatelja gde mi on daje dijagnozu da je riknuo komp e sad ja vas pitam dali se neko sretao sa ovim problemom i dali ima leka.
hvala
Kupi tastu mercedesa
Ne pitaj me ono što ne znam !
Kupi tastu mercedesa
tek sam onda naj..o
Zadnja izmjena od dobri (15-10-2010 12:56:31)
joooojj
legenda si
Kupi tastu mercedesa
A šta kaže dijagnostika, parametri?
Zadnja izmjena od oliver (15-10-2010 13:47:06)
joooojj
![]()
![]()
legenda si
predingli napisao:Kupi tastu mercedesa
A šta kaže dijagnostika, parametri?
ma nemam pojma nemam dijagnozu za fiata ,a kod prijatelja kada sam ga odvezao samo sam ga gurnuo i rekao mu da se j..e snjim posle par sati me nazvao da previse coka gorivo i da je probao sa drugim kompom i radi savrseno i rece mi da nabavljam drugi komp , a ako budem nabavljao drugi komp ja cu ga morati platiti znaci ono imam zeta koji popravlja aute sta je to njemu a ja duduk za fiate nikad radio nikada nabavljao delove fiatove, pa pitah dali se neko vec sretao sa tim problemom
Pa po tom kako kažeš je komjuter 100%, zašto neodneseš nekom ko to radi da pogleda