Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Auto je 2003.g. Nikako ne mogu ukodirati daljinac, ima samo jedan i jedan kljuc. Prilikom ukodiravanja, kad pritisnem taster na daljincu cujem iz comfort modula klik, tako da pretpostavljam da daljinac radi. Takodje, kad prilikom prijave daljinca ne pritisnem taster na njemu, nakon toga mi u greskama prijavi incorrect keyfob programming, a kad sve odradim kako treba, te greske nema, tako da i zbog toga mislim da je daljinac ispravan. Medjutim centralno na daljinac nikako da proradi, kljucem radi OK. U mernim blokovima vidim da nema signala sa daljinca. Pretpostavljam da je problem u comfort modulu, auto bi trebalo da dodje prekosutra pa cu videti kakva je situacija tamo, a ako neko ima jos neku ideju ili savet... Pozz
Proveri da li ima s-kontakt,tj kada izvadis kljuc iz brave da li se gasi radio i pali svetlo u kabini.pozz
Ima. Provereno.
To sa radiom je cest problem.:)
proveri dali komunicira sa vratima kada cujes to klik iz comfort modula ako ne komunicira onda je kablo u prekidu
Izvadi dzekove sa radia pa ondA probaj
Auto je trebalo da dodje juce ali se nije pojavio, tako da do daljnjeg nista.
Sve sto su kolege navele sam proverio (s-kontakt, radio konekcija, komunikacija sa vratima), jedino nisam skroz otkacio radio.
Kada se i ako se auto pojavi, javljam se sa novim informacijama. Hvala svima, pozz.
Zadnja izmjena od drz (17-10-2010 19:38:58)