Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problema sa regulacijom ler gasa, na dijagnostici nista nije nadjeno, jedan prijatelj mi je rekao da mozda treba da se ocisti neki "leptir"?? U pitanju je Fiat Brava 1.4 12 V. Sta da radim?
oèistiš neki "leptir"
Ne pitaj me ono što ne znam !
mozes ocistit ..neki leptir ..ili neki reg min prekontrolirat a mozes prekontrolirat da nisu neke cjevi puknute pa vuce falsi zrak
Zadnja izmjena od templar (08-10-2010 22:25:36)
u radu je spas a spasa nema
A može se skopèati na jednu spravu koja se zove dijagnostika pa malo se tamo igrati, možda se nešto i naðe
a da se svašta naæi . a senzor temperature , a motoriæ mininuma a potenciometar gasa a koji falš zrak . uuuu sve je tu moguæe
kako se zove onaj auto sa trozupcem ? ma onaj sa vilama ? nema veze sjetit ću se . do tada pozdrav svima
u motoriæu za ler ima jedan prekodaè, koji signalizira kad je gas otpušten pa onda poème podešavati ler, tako da može taj prekidaè bit u pitanju ali možepraviti problem i TP senzor, sve je to povezano u krug.
Moze i Examiner, jos mu je to bolje za ler.
When you have everyting under control, youre not fast enough!
Znaci "adaptacija klapne". Hvala
Za predloge da ga okacim na dijagnostiku ja sam vec napisao da je kacen ali da nisu nista nasli.
a jel to ima nov nacin adaptacije
Znaci "adaptacija klapne". Hvala
Za predloge da ga okacim na dijagnostiku ja sam vec napisao da je kacen ali da nisu nista nasli.
Mozda nista nisu nasli iz citanja gresaka, ali u parametrima mora nesto da pokaze
Zastitimo decu u saobracaju
Evo , imao sam slièan problem na svojoj alfi , majstor rekao da promjenim motoriæ ler gasa , a onda sam negdje na forumu našao riješenje . Skinuo sam crijevo prije usisne grane , oèistio krpicom koja ne ostavlja dlaèice onaj dio na koji sjeda leptir usisa kad je zatvoren , bilo je dosta masnog i crnog, poštivao proceduru prilikom ponovnog paljenja ( pisalo je da auto mora raditi u leru dvije minute bez da diram gas ) , i problem mi je bio riješen. Napominjem da mi je gas u leru , znao pasti toliko da mi je kod koèenja na semaforu crkao auto.