Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
sta mi preporucujete da uzmem koji univerzalni za km, imam 2 tacho univerzala , ijos mnogo druge neke mali programatori
pa sam hteo da vas pitam nesto originalni o revrtoniku , ili super tacho ili iderpaul digi master , ili jos mnogo druge verste
pa mi sta proporucujete
Dobro došao,pravilo je da se predstaviš da vidimo sa kim suraðujemo popuni profil
Od kada sam sebe uhvatio u laži nikome više ne vjerujem
Pozdrav druze laserline. Necu da pametujem, ali bas se na ovu temu povela neka rasprava pre par dana a ti si upao sa pitanjem kao porucen. Ne radim bas mnogo KM i to mi nije bas nesto zanimljivo ali ima ovde ljudi koji rade sa tim stvarima vrlo ozbiljno i ne mislim da ce ti bas puno pomoci oko ovog tvog pitanja jer im nije u cilju da jeftino prodaju informacije nekome ko je ovde samo u prolazu i jos sa takvim profilom pa da sami sebi kopaju jamu. Verovatno ce ti odgovoriti slicno kao ja a to je da probas sam varijante koje si nabrojao, da malo potrosis para na eksperimente (par hiljada eura) na opremu i krsenje tabli musterijama pa ce ti onda ovaj moj odgovor biti jasan. Ja sam skrsio par tabli sa nekim od ovih koje si nabrojao pa sam ispekao skolu a te informacije mi niko nije dao jer su i ti neki majstori platili svoje cene za neko iskustvo koje izgleda nece vise dzaba da dele. Za neku ozbiljniju pomoc , moras se potruditi ovde na forumu da bi zaradio poverenje kod ovih momaka koji popravljau table. Verovatno ni ja jos nisam dostigao takvo poverenje ali se trudim i ne zalim se jer sam vec dobio par pomoci. Nista licno , ali ....
Ako hoces iskren odgovor postavi iskreno pitanje
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka