Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Zdravo svima.Imam jedan veliki problem.Menjao sam akumulator i kada sam stavio novi i ukljucio radio trazi kod.gledao sam posvim papirima ali koda nigde.Da li bi neko od vas mogao da mi pomogne.Unapred hvala.
Zdravo tebi i dobrodosao na forum, mozes dekodirati taj tvoj radio jedino ako odes do tebi najblizeg RTV servisa, tamo ce ti reci code a ti lepo platis i stvar resena!
Pozzz...
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
moze moze tako se danas radi dobar si makkki pozzz
koji je model.........
ne pise na njemu koji je model.skinuo sam ga i samo pise:CHRYSLER CORPORATION-MADE IN FRANCE
to je autoradio kasetofon sa 6 dugmeta na njemu ( znaci obelezeni brojevima od 1-6) izmedju ostalog.imam i njegov serijski broj:TQDAA266757420 guglao sam do besvesti i nista.
ne pise na njemu koji je model.skinuo sam ga i samo pise:CHRYSLER CORPORATION-MADE IN FRANCE
to je autoradio kasetofon sa 6 dugmeta na njemu ( znaci obelezeni brojevima od 1-6) izmedju ostalog.imam i njegov serijski broj:TQDAA266757420 guglao sam do besvesti i nista.
Prva stvar ne postujes pravila foruma a druga stvar sledi ti zuti karton, da ti se nebi ponovo desilo isto procitaj PRAVILA FORUMA,
moj ti je savet!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Ja se stvarno svima izvinjavam ako sam prekrsio neko pravilo foruma.pravila sam procitao i mislim da nisam napravio nikakvu gresku.Molim da mi ukazete gde sam to napravio gresku.Kazem ,ako jesam izvinjavam se.Nije namerno.Ja samo molim za pomoc,i znam da moze da se odnese u servis i da se plati,ali ja zelim da ustedim malo novca.Zbog toga se i obracam forumu i ljudima na forumu
evo ovde lijepo pise
Kolega, ne vidi on link, novi je èlan
Evo dio izvoda iz pravila podforuma auto, radio:
Na ovom dijelu foruma ZABRANJENO JE:
- Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja ARK,
- Izraèunavanje kodova iz serijskog broja ARK,
- Objavljivanje dump-ova bez kôda, can ili immo.
Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena
ostatak proèitaj sam.....
Zadnja izmjena od predingli (16-10-2010 21:59:19)
Ne pitaj me ono što ne znam !
U redu je,u pravu ste.Ja se stvarno svima javno izvinjavam.
Kolega, ne vidi on link, novi je èlan
Evo dio izvoda iz pravila podforuma auto, radio:
Na ovom dijelu foruma ZABRANJENO JE:- Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja ARK,
- Izraèunavanje kodova iz serijskog broja ARK,
- Objavljivanje dump-ova bez kôda, can ili immo.Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena
ostatak proèitaj sam.....
Mislio sam da su neka pravila postavljena kako administratora ne bi dovela u sukob sa zakonom, ali kada sam proèitao sljedeæe ostado bez rijeèi.
"Ova sekcija foruma u narednom periodu æe biti reorganizovana na molbu èlanova koji se profesionalno bave ovim poslom."
Kako onda nekome pomoæi ????
Bez obzira što je ovo neèiji posao (bio je i moj, u svoje vrijeme dok je taj posao vrijedio), svi znamo da zalazi duboko u nezakonite radnje.
Štitimo nekoga ko "profesionalno krši zakon" ili smo stipse ???
Ako me neko pita za mišljenje onda æu reæi da smo škrti, i da ovaj forum zbog toga neæe mnogima moæi da pomogne.
Još gluplje je da neko ko se obratio ovom forumu, rješenje naðe na nekom drugom "tako su mnogi postali profesionalci".
Ako se ovo pravilo ikad promjeni, ono neæe narušiti profesionalnost onome koga zovete "profesionalac", i ponuðeno rješenje neæe laiku biti od koristi.
Da se na ovom forumu dijele krampe, samo bi oni iskusni znali da ih koriste. Dakle, koja korist onima koji nisu profesionalci.
Šuti i trpi moj Abide.
Obrati se moderatoru ili adminu, ja niti sam pisao pravila, niti se bavim ovim poslom oko radija/navigacija, niti se ikada želim time baviti, ja sam samo skrenuo pažnju novom èlanu da proèita pravila koja je netko postavio i to sa razlogom i kao takva ih treba poštovati, u analize pravila niti želim, niti me zanima diskusija
Zadnja izmjena od predingli (16-10-2010 22:36:30)
Ne pitaj me ono što ne znam !
"Ova sekcija foruma u narednom periodu æe biti reorganizovana na molbu èlanova koji se profesionalno bave ovim poslom."
Kako onda nekome pomoæi ????
Izaslo u susret clanovima koji se bave ovim poslom da im se ne srozava ionako srozana djelatnost kojom se bave, objavljivanjem kalkulatora iz s/n-a. Sve ostalo je uglavnom dozvoljeno.
Ako ti treba kod iscitaj sadrzaj memorije i postavi ovdje, nece biti nikakvih problema da dobijes kod.
Moderator ce vjerovatno reci koju rijec vise.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
ako se ovaj komentar odnosi konkretno na mene i na moje pitanje,evo dacu odgovor.niti znam kako da iscitam sadrzaj memorije niti znam koje memorije.zao mi je ali stvano sam laik za te stvari.ako je ikako moguce da mi neko pomogne u redu .ako nije moguce opet se zahvaljujem svima na trudu i na ulozenom i iizgubljenom vremenu.
ako se ovaj komentar odnosi konkretno na mene i na moje pitanje,evo dacu odgovor.niti znam kako da iscitam sadrzaj memorije niti znam koje memorije.zao mi je ali stvano sam laik za te stvari.ako je ikako moguce da mi neko pomogne u redu .ako nije moguce opet se zahvaljujem svima na trudu i na ulozenom i iizgubljenom vremenu.
Druze vidi ovako, nadam se da si saznao pravila foruma i gresku gde si pogresio, ovde na forumu NEMA CODE iz s/n (serisjkog broja radia), odmah sam ti na pocetku rekao odi do tebi najblizeg RTV servisa plati coveku dobijes code i problem si resio, nemas programator, neznas kako da odradis zato plati da i mi koji zivimo od ovog posla mozemo da opstanemo!
Mislim da si me sad definitivno razumeo!!!
Sve sam razumeo i sve je OK.Jos jednom se zahvaljujem svima koji su ucestvovali u temi i puno uspeha u poslu.
@icaceka vidim da ti je strano sve memorija sadrzaj lokacije na kojim se nalazi i masa nekih drugih stvari, poslusaj kolege koje su ti vec dobronamjerno rekli odi do najblizeg servisa i plati dekodiranje, neces se ni obogatiti ni osiramositi sa tim novcima koje platis vidim da si novi imas 2 pravilnika ako zelis u buduce da se druzimo zamolit cu te lijepo prvo procitaj glavni pravilnik foruma koji mozes naci na samom vrhu treca sa desne strane opcija, drugi pravilnik ces naci na ovom djelu podforuma auto radio koji je zaljepljen na samom vrhu.
@Aston konkretno da te citiram "Mislio sam da su neka pravila postavljena kako administratora ne bi dovela u sukob sa zakonom, ali kada sam proèitao sljedeæe ostado bez rijeèi." tvoje nije da mislis tu misli administrator, dalje sto se tice "Kako onda nekome pomoæi ????" postoji jedan lijep nacin iscitaj memoriju ako nemas kalkulaciju okaci damp dobijes code i to je najljepsi nacin pomoci da se razumijemo ja trazim ti dajes tako se ne druzimo, dostavi damp dobijes code kao i mnogi na ovom forumu koji su dobili. "Štitimo nekoga ko "profesionalno krši zakon" ili smo stipse ???" stitimo ljude koji sjede za stolicom i lupaju glavom na jednom dampu da bi ga shvatili sto je neki elektronski inzinjer napisao, ocito da si ti jedan od onih skini kalkulator i daj na sn , "Ako me neko pita za mišljenje onda æu reæi da smo škrti, i da ovaj forum zbog toga neæe mnogima moæi da pomogne." sumnjam da te iko pitao za misljenje, upitat cemo masu ljudi kojim je ovaj isti forum pomogao u bilo kojem obliku a ako mislis da ce neko na automobilu ostaviti litru znoja da bi nasao gresku a tebi je dostavio na tanjiru to se grdno varas ..... toliko od mene
pozz...
skyline-GTR
tema je zavrsena od strane @icaceka i ista ide pod kljuc
UCOT - Universal Code Off Tool
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena