Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pokucavam procitati nec i upa mi javlja gresku baudrate capture error .
moram li spojiti napajanje na tablu ?
ili da ga vadim i stavljam na adapter ?
hvala
treba napajanje table :-)
ne treba
u cem je bio onda problem ?externo napajanje na upu nije pomoglo. maknuo sam napajanje od upe i spojio napajanje na tablu i od prve je procitao.
treba dizat pinove od napajanja,reset...?
btw ajd pogodi tko mi je zadnji puta radio takvu tablu;-)
Zadnja izmjena od klcu (29-09-2010 16:25:34)
mora se diæi samo jedan pin,ovako iz glave mislim da na njega ide pin 12 od upe
uzmi Dash Diag II i pevaj
ja sam ih napravio brdo sa upom i uvijek je trebalo diæi samo jedan pin,a ovaj "snake" stvarno nije nikakvo mjerilo jer do prije godinu dana nije znao šta je mcu...
ima ono uputstvo iz Dige, cini mi se, pa vidi tacke za kacenje.
@ tachomat, sluzi te secanje odlicno..jeste P12 na UPI, a dize se u vazduh pin 38 od Nec-a.
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Ja dizem ceo nec i na adapter od upe i ne razmisljam
upa radi taj nec brez problema al ja sam moro dizat i upin reset sa 12, znaci obojicu inace nije htela, bar kod mene je tako,
al ajd sad ovo da pitam ka smo vec poceli o tome zasto kad upisem novu kilometrazu i nec koju je izracuno taho soft i potvrdio liziènik 4,8 upisem direkt u upinom programu i izprogramiram, i onda kad stavim tablu u auto na satu 0 i kad opet procitam nec zadnje dvije vrste u bin fajlu sve nule.
sto bi se to desavalo?
krivi chk
ETL je zakon za sve programatore,imam ih sve ali jedino ETL RADI BEZ GRESKE,U OKVIRU PROGRAMA RACUNA I KILOMETRAZU I AUTOMATSKI UPISUJE
POZZ
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
ETL, UPA,... oboje izvrstno radi, samo treba da znas kako se alate koristi (ali kalkulacija kod ETL samo je neki luxusz) .
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka