Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
ovako,kupio sam rover 214 prije mijesec dana i tada se alarm palio bez ikakvog povoda,a ni centralna nije radila.odvezao sam automobil do obliznjeg elekticara i on mi je to sredio.medjutim poslije toga auto se sam poceo da gasi,i ne mogu da ga upalim tada pa kada prodje odredjeno vrijeme opet pali i vozi normalno.dogodilo mi se i par puta da automobil nece da upali pa prodje odredjen vremenski period i onda pali i vozi par dana pa opet isto.da li neko zna u cemu je problem?
Jel ti radi daljinac za otkljucavanje?
da druze,radi.kada sam ga uzeo,bio je skroz mrtav nazad.nisu radile ni pozicije ni zmigavci,nikakva signalizacija.odvezao sam automobil kod majstora i on mi je to sredio,ali nije radila centralna i alarm se nekontrolisano palio.zatim sam odvezao kod drugog i on mi je sredio centralnu i alarm,ali je problem sto je ta stampana ploca gorala i on je to prelemio.nakon par dana su poceli da se javljaju problemi da nekada hoce da pali,a nekada nece!
Mislim da bi trebao popuniti profil da znamo odakle si,najverovatnije te zeza daljinac a za immo off taj auto nije lako odraditi.Napisi odakle si pa ce se javiti neko ko je blizu da ti to resi.pozz
ej druze popunio sam profil.trenutno vec pet dana radi bez problema,pali i vozi.ako koga znas javi mi.hvala unaprijed
Mora da se uradi motorni racunar i da se preveze jos par stvari i da se iskljuci immo.Sigurno ce se javiti neki od kolega ko ti je blizu da to odradis.pozz
a druze iskljucivanjem imma,sta gubim?cuo sam se sa ovdje jednim lokalnim elektronicarom i on je isto vlasnik rovera vec duze vremena i kaze da on moze to da rijesi.probacu da mu odvezem pa da vidim sta ce biti.
a druze imam i rezervni daljinac,samo sto moram da mu stavim bateriju,pa cu i to da probam,ako mislis da je u njemu problem!?
Najverovatnije je daljinac,probaj staviti baterije ali mislim da se mora i prijaviti.pozz
druze,samo da ti se zahvalim posto si se jedini javi i pokusao da mi pomognes.uglavnom,ja apsolutno nisam nista dirao na automobilu,a on pali stalno-bez bilo kakve greske.sada cemo jos da vidimo sta ce biti.hvala jos jednom!
Ma uplasio se od mene
Vozi i uzivaj
druze moj.dzaba nam sve,danas opet isto.koga god nazovem ovdje niko nema pojma,niti se usudjuje da radi bilo sta.uzeo sam bateriju za rezervni odasiljac,ali ne reaguje.ako je u njemu problem moze li neko da od ta dva napravi jednog.uglavnom lampica od imma radi,centralna radi,alarm radi,sve radi,a u principu nista ne radi.pomagaj ako znas!hvala unaprijed.
Ma najbolje immo-off i trajno riješen problem
ok druze ja sam za.ali ko i gdje i kako da ga uradi.ovdje gdje sam ja su sve sami tantusi,znaju da servisiraju samo golfa dvojku i to je to!
Gradiška ti nije daleko
naravno druze da nije,pisi ko radi i koliko kosta!
i odmah castim pivom!
javi se na mail
ovako ljudi.mislim da nije immo u pitanju.mislim ja sam tele za to,ali sam malo citao i raspitivao se.naime automobil normalno vergla,samo nece da sastavi.prije nekih sat vremena sam prckao po njemu i vidio da je osigurac (pise red fan) malo iscupan,izvadio sam ga skroz i krenuo da palim auto zaverglao je par puta i onda muk-nista vise.vratio osigurac,ali se upalio unutrasnji alarm i daljinac nije imao funkcije.skinuo kleme na par minuta i vratio ih i ladno upalio automobil.moze li to sta da vam pomogne!?
Ma immo off tu mora prijatelju,kad te ostavi 500km od kuce bice muke.pozz
Ma immo off tu mora prijatelju,kad te ostavi 500km od kuce bice muke.pozz
Kupiæeš ti alat za kljuèeve pa da te vidim onda "immo off " pa "Immo off".
nrz te druze,kakv alat za kljuceve?jbg drugovi ako vi kazete da moram to da uradim nije problem,moram samo da nadjem nekoga da to uradi.
To je neka interna zafrkancija izmeðu mene i Branka,ne odnosi se na tvoj auto.Izvini što sam upao u temu.
B Electronic napisao:Ma immo off tu mora prijatelju,kad te ostavi 500km od kuce bice muke.pozz
Kupiæeš ti alat za kljuèeve pa da te vidim onda "immo off " pa "Immo off".
dobar si bacha... xaxa
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Ma ok drugovi ali na roveru nema druge samo immo off
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka