Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Probleem je što su izgubili orginaalni kljuè i to jedini
motor je 2.2 cdi
dobio sam Temic immobox 020 545 56 32 da proèitam dump iz MCU, da bi se napravila ampula.
u immo boxu je Motorola 0D62J što bi bila HC05X16 i zakaèio sam se s upom usb i samo FF FF proèitam iz nje, cijeli dump?
Dali je ona zakljuèana ili se sadržaj izbrisao?
Dali je moguæe ubaciti neki drugi dump, pa napraviti sinhronizaciju s ECU i po tom dumpu napraviti ampulu?
zakljucana je druze, iscitaj sa etl om ako imas, imas li ikakvu masinu za kljuceve
nemam
inaèe proèitam dump pa pošaljem kolegi on mi napravi ampulu.
Znaèi ako je zakljuèana proèitam FF FF ..... ne AD AD kao kod 908?
Zakljucana imam iskustvo sa FF na 05
Da,da ali se zna i dogoditi da se cijela obriše ako je zakljuèana a uspije se proèitati sa nekim drugim programatorom sem ETL-a.Pozdrav
Nisam na njoj išao na write, pa se nadam da nije obrisana.
Koji je to drugi programator?
hc05 i hc11 se obrišu kod pokušaja èitanja ako su zakljuèane
a kako ju onda proèitat?
kako znat da je zakljuèana ako nepokušaš?
Probaj sa x prog m.pozz
Etl
pa mislim da je sad i kasno za citanje sa bilo kojim programatorom...zbrisana je
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
nadji drugi dump od bilo kojeg immo boxa, posalji mi taj dump i transponder napravit cu ti kljuc ready to start a ecu samo napravi virgin i prijavi.
nije to belaj sto si uradio
hc05 i hc11 se obrišu kod pokušaja èitanja ako su zakljuèane
HC05 taènije HC705 se hoæe obrisati tj zakljuèati, ali sa hc11 nisam imao problema.Da li da ih oèekujem na neèemu ???
pozz
Šuti i trpi moj Abide.
nisi imao problema jer nisi naletio na zakljuèanu ima je u starom ews na bmw i nekim radio aparatima,iskreno se ne sjeæam kad sam zadnji put naletio na zakljuèani hc11 ali budi siguran da æe se odmah obrisati eep kod pokušaja èitanja....
paaa..zadnja koju sam ja udesio je bila MC68HC11E20 na nekom Grundingu WKC6500 RDS...ocitao sam je odlicno..sve FF FF
a posle toga na displeju ERROR 1 umesto SAFE 2
Nisam ni ocekivao da je zakljucana a u radiju, ali srecom je to sve bezazleno, lako naci damp.
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
kužim da je zakljuèana, ali kako znat da je?
Ako ju napadneš krivim programatorom, jel ju to ubija ili bi ju bilo koji ubio?
Hc05 Nemoze Da Se Obrise Tako Lako .. Treba Je Staviti U Test Mode Da Bi Se Obrisala .. Tako Da I Da Nadjes Damp Ne Bi Mogao Da Je Isprogramiras ,,,dok Hc11 Ako Je Zakljucana Onda Pri Samim Tim Kad Probas Da Je Citas , Odnosno Spojis Moda I Modb Na 0 Onda Se Sama Brise.....tako Da Slobodno Nadji Programator Koji Cita Zakljucane Hc05 I Procitaj
a kako bi proèitao hc05 da nije u test modu?
sta sve nema covek ovde da nauci.. ko nije pravio nesto, primer merca sa HC05X16, pisace ovde svakakve gluposti..
ja sam jednom onu hc11e9 iz bmw ews a sredio, Alldecode ako sam ti ja najblizi posalji sve vraticu ti upareno ne trebas nista placati, znam kakve su to situacije