Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Iskreno nov sam na ovom forumu ali imam problem sa Clarion PU 2135 iz SAAB-a
zakljucan je LOCK nama kod ali nedozvoljava pristup, imali neko resenje za ovo
dump sam iscitao, imam neke ali upis novog -stari prikaz LOCAK eprom je 93c56
Pozdrav
Evo okacio sam DUMP pa ako neko moze pomoci ....
Zadnja izmjena od KVINSOUND (10-11-2010 19:45:19)
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
kad si dump iscitao sto ga nisi okacio??
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Iskreno nov sam na ovom forumu ali imam problem sa Clarion PU 2135 iz SAAB-a
dump sam iscitao, imam neke ali upis novog -stari prikaz LOCAK eprom je 93c56Pozdrav
Negdje sam pronašao da postoje modeli A,B i C. Da li imaš auto od tog kasetofona ?
Šuti i trpi moj Abide.
KVINSOUND napisao:Iskreno nov sam na ovom forumu ali imam problem sa Clarion PU 2135 iz SAAB-a
dump sam iscitao, imam neke ali upis novog -stari prikaz LOCAK eprom je 93c56Pozdrav
Negdje sam pronašao da postoje modeli A,B i C. Da li imaš auto od tog kasetofona ?
I ja sam dosao do slicnog zakljucka mislim da dump sadrzi i informacije o vozilu i ARK-u , pokusao sam svasta ali neide...
Dump koji imam je iz njegaali se negadja sa autom i tu je izgleda problem...
kad si dump iscitao sto ga nisi okacio??
pozz...
Stize trenutno nisam kuci ali cim stignem okacicu DUMP
Zadnja izmjena od KVINSOUND (28-10-2010 14:48:53)
Evo dumpa
skyline-GTR napisao:kad si dump iscitao sto ga nisi okacio??
pozz...
Stize trenutno nisam kuci ali cim stignem okacicu DUMP
Okacio sam DUMP ali ga ne vidim na sajtu...
evo opet...
probaj ovaj 3363
Probqao bih ali mi neda pristup nikako da se skine LOCKED sa displaya a drzao sam ga ceo dan ukljucenog
kvinsound,
jel je taj radio iz istog auta iz kog je i pre radio ili...?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
kvinsound,
jel je taj radio iz istog auta iz kog je i pre radio ili...?
mislim da jeste ni vlasnok ga je skoro kupio ali kaze da je pisalo CODE pa su ga kuckali i zakucali u LOCK
Vidi ovako, u dumpu je upisan VIN broj tako da moze da radi samo u autu iz kog je skinut zato sam te pitao, koji je tvoj model A,B ili C nisi napisao to je veoma bitno?
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
kvin, ima jedno pravilo "nikad nemoj vjerovati u sve sto cujes" ovaj radio ce skinut locked tek onda kad se vrati u svog saba iz kojeg je izvadjen, vjencan je za auto samo dijag da rijesis problem
pozz...
Zaista nije mi prvi put radim ovoaj posao skoro 20 godina sa ARC-om Ko je bio ranije na ES forumu zna me kao KVIN
, svojim ocima sam video da trazi kod , medjurtim
skinuo sam radio iscitao eprom i kad sam ga vratio pise LOCK ,
kvin, ima jedno pravilo
Znam pravilo , pa radi sigurnosti citam ga vise puta sa dva programatora i sacuvam u bazi, pomialio sam da nije nesto zabrljao pri citanju, sto je malo verovatno.
Jesam gupisivao nov sadrzaj, ali kad sam vratio stari , opet istoU svakom slucaju hvala na trudu,
Pozdrav
"nikad nemoj vjerovati u sve sto cujes" ovaj radio ce skinut locked te.k onda kad se vrati u svog saba iz kojeg je izvadjen, vjencan je za auto samo dijag da rijesis problempozz...
PU-2135B znaci B sta sad....
Hvala
Vidi ovako, u dumpu je upisan VIN broj tako da moze da radi samo u autu iz kog je skinut zato sam te pitao, koji je tvoj model A,B ili C nisi napisao to je veoma bitno?
Zadnja izmjena od KVINSOUND (14-11-2010 15:29:53)
kolega jasam imao slucaj kod jednog pezoa iscitao damp pohranio i kada sam vratio eprom nije se dao upaliti eprom je bio 24c64 nasao sam na drugom cd clarion eprom ubacio sadrzaj i sve radi zato pokusaj naci na netu novi damp i pokusaj pozzzzz
Problem i jeste u tome da nemam dump, valjda ce neko imati, trazim, zainatio sam se
kolega jasam imao slucaj kod jednog pezoa iscitao damp pohranio i kada sam vratio eprom nije se dao upaliti eprom je bio 24c64 nasao sam na drugom cd clarion eprom ubacio sadrzaj i sve radi zato pokusaj naci na netu novi damp i pokusaj pozzzzz
probaj ovaj
Zadnja izmjena od skyline-GTR (14-11-2010 18:55:08)
miga postuj pravilnik te stvari salji na mail, zaobidji forum
pozz...
ok ..............