Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ovako ljudi...imam problem. Vectra dosla u servis,nece da upali...tacnije samo prvo paljenje je problem. Ne izbacuje gresku na dijagnostici,zamenjena sva prelivna creva,dovod goriva pregledan... E sad jos jedan problem,gorivo u rezervoaru potpuno crno... Da li je moguce da je povukao ulje iz motora pored osovine pumpe(na semering) pa kroz visak vratio nazad u rezervoar?
Ako je neko imao slican problem,neka mi pomogne... Pozdrav
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
Prije bi gorivo u motor iscurilo, ipak je u pumpi pritisak, imal sam jednog "specijalca" prije nekoliko godina, isto bilo gorivo crno, na kraju se ispostavilo da toèio lož ulje pa stavio u rezervar malo motornog ulja (rabljenog) da boju promjeni
Spoji ti dovod i odvod goriva u kantu pa probaj, najjednostavnije to napraviti...
Ne pitaj me ono što ne znam !
Gumice na diznama 100%
Zadnja izmjena od oliver (26-10-2010 23:10:05)
Probacu na kantu,to mi je najjednostavnije... Ali ne razumem kako gumice na diznama...? Povuce vazduh ili sta?
Probacu na kantu,to mi je najjednostavnije... Ali ne razumem kako gumice na diznama...? Povuce vazduh ili sta?
Skini poklopac ventila i vidjet æeš..... jako moguæe da je to, malo sam zablokirao, oliver se odmah sjetio
Ne pitaj me ono što ne znam !
Imao sam skoro takav sluèaj
Probam ujutru pa javljam ..... Hvala na brzim odgovorima
Popuni profil, i nemaš šta probavati uzmi odma nove gumice i mijenjaj
ma gumice ,pocrni od gumica isto kao ulje od kocnica kad ih nagrize
,,gumice su sigurno,kad je semering pumpe u pitanju onda povuce vazduh pa nece da pali ,ali ne zacrni gorivo.
Zadnja izmjena od dieselman (27-10-2010 09:04:09)
Gumice promenjene sutra probam pa javljam
Upali vektra lako iako je napolju minus 5, Hvala jos jednom na odgovorima Pozdrav