Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Od skora sam nabavio Opel Tech 1 Vetronix originalni ima sve kertridze od '86 pa do '97, i evo problem kada sam trebao procitati greske na Opel Omega A 1992 godina od ABS-a uopste nema u opcijama ABS.Imam i MSC (multi storage cartridge) sa poslednjim kompletnim updejtom OPEL 87-97 ali nema opcije za ABS.Za sve modele ima za Kadet E, Vektru A,B ,Calibru itd.Neznam kako su napravili ovaj propust i kako su radili ABS na Opel Omega A , Senator B u Opelovim Servisima kada je u to vreme Opel Tech 1 bio glavni uredjaj za dijagnostiku.
najbolje je da skine vozacevo sediste:).
best regards!
Za tu varijantu znam ,valjda A+K pa blinkas , ranije sam to probao na nekoj Vektri A iz 1989 pa nije htelo da blinka, mislim sijalica ispravna a nista od blinkanja ,ali je dijagnostika ocitavala greske.Vidim samo da imaju dosta propusta u tom Tech 1 , npr. po njemu ABS u programu se pojavljuje tek sa 1991 godinom a neki modeli su ga imali i u 1989.g.Tech 1 sam uzeo bas zbog toga da mogu ponekad nesto odraditi na starijim Opel vozilima a da se ne desi ,ovo moze ovo ne, kao sto je slucaj sa univerzalnim dijagnostikama.Jedino nisam probao da se nakacim da udjem u Vektru A opcija ABS -EE pa da probam ,posto rade po istom sistemu kao i Omega A,mozda upali.