Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
evo naletio sam na ovo uputstvo za popravak lcd displaya od audi a3
pa eto ako bude itko proobo ili vec jest proobo neka javi dali ima smisla muciti se sa njim jer imam sad vec nekoliko klienta sa pokvarenim displayom, a nekako jim nov display + popravak ne prolazi financijski.
ako ima tko iskustva neka podeli
Ovo je samo kada dve linije ne rade,stezanem lima ti ces samo povecati pritisak na flet to jest na na displej.S obzirom da nama pretezno dolaze sa skroz upropascenim displejem potrebna je zamena,ne vredi gubiti vreme.Displeji nisu preterano skupi ja ih nabavljam za xxxeura a ugradjujem od xxx do xxxx zavisi kako procenim stranku i koje je godiste auto,Dajem im garanciju godinu dana.
Pozz
Zadnja izmjena od kanjo (31-10-2010 23:34:07)
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
IZVINJAVAM SE NISAM NAPISAO DA JA PRODAJEM VEC PO KOJOJ CENI SAM KUPOVAO I PO KOJOJ NAPLACUJEM STRANKAMA.
Samo savet posto kolega pise da mu stranke odlaze,neznam zasto odlaze ,bukvalno svaki koji me je pitao sacekao je par dana da nabavim displej i odradio auto,mozda kolegu neko delje sa cenama,ja mislim da je korektno da se dogovaramo oko cena ,da treba da postujemo svoj posao i da naplatimo najmanje 30eura do 50eura za ruke jer kada se ugradi novi displej nikada vise nece doci u servis na popravku!
Jedini pravi auto je novi auto a to moze biti:Mercedes,BMW,........ i Yugo;)
jer kada se ugradi novi displej nikada vise nece doci u servis na popravku!
Izgleda da ih ipak nisi tako mnogo ugradio jer da jesi sigurno bi znao da ce se neki ipak vratititi. Siguran sam da se displeji koje kupujemo proizvode na istom mjestu, zato nemoj se iznenaditi ako ti se neki vrate ponovo!!!
Ne nastojim biti jeftiniji, nastojim biti bolji!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka