Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Kupio sam prije 2 mjeseca Peugeot-a 307 2,0 HDI 136 ks 2006 godiste. Auto posjeduje veliki ekran sa fabrickom navigacijom (prilikom kupovine auta u njemu se nalazio CD sa navigacijom za evropu). Da li neko zna na koji nacin mogu da dodjem do CD-a sa navigacijom za zemlje bivse Juge i da li je potrebno samo nabaviti taj CD za zemlje bivse Juge ili je potrebno nesto odraditi i na postojecoj navigaciji koja se nalazi u autu?
Po tvom opisu (u njemu se nalazio CD), ovdje se radi o RT3 ureðaju (bez hard diska) koji navigaciju èita direktno sa CD-a. Znaèi nije potrebno izvršavati nikakva ažuriranja ureðaja, veæ je dovoljno ubaciti CD sa tom regijom i to je to. Pogledaj malo na navteq.com, nedavno je izašla verzija 2010/2011. Zadnja koju sam ja skinuo (naravno, ne sa Navteqove stranice veæ sa nekih drugih izvora) je v.2009/2010 - Central Europe East (South): Greece, Croatia, Bulgaria, Romania, Bosnia-Hertzogovina, Macedonia, Albania, Serbia Montenegro. Pretpostavljam je to ta regija koja tebi treba. Provjereno, radi. Postoje iste izvedbe i za RT4 sustave sa hard diskom.
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
Ok Zalac, hvala ti puno na informacijama. To su te zemlje koje mi trebaju. Da li bi mi mogao i na koji nac proslijediti taj CD koji ti imas? Nije problem ni da platim taj CD ako su dobre mape. Hvala unaprijed!
Buduæi da je verzija mape 2009/2010, a u meðuvremenu je izašla novija, postavit æu ti je ovdje na forum da si skinueš i snimiš na CD, samo æeš prièekati koji dan da naðem vremena da uploadam na server.
Ok, dogovoreno. Druze hvala ti puno!!!
Evo frende, karte si možeš skinuti , a password ti je poslan na PM. Kad skineš, raspakiraj .rar file u zajednièki folder i nakon toga sve iz tog foldera snimi na CD.
Ja sam morao napraviti update na v.6.63 i onda je tek počela čitati Navteq 2010-2011