Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
pežo 307 sw, senzori za vožnju unatrag.........
pouzdao se u to, doduše nisam obratio pažnju da nije bilo zvuènog signala prilikom ubacivanja u rikverc........
sreæa pa se polako uparkiravao, inaèe......
nerade.........nikakvog znaka od njih.......šta mi preporuèujete
hvala unaprijed
Da posjetis majstora
nemora da su naknadno ugraðivani moze da su i fabricki ali najbolje da posetis majstora
za prvu ruku osiguraèi
evo posto su mnogima ti senzori problem... kada ubacis u rikverc mora da se cuje kuckanje senzora a i oseti se pri dodirom prsta. ako je jedan senzor neispravan (uredjaj koji radi na dim nece funkcionisati )
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
(uredjaj koji radi na dim nece funkcionisati
)
Seti se:Svaki ureðaj radi na dim jer kad dim izaðe iz njega on više ne radi.
upravo to
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
proveri dali ti se uklucuju rikvers svetla,ako ne onda senzor za rikvers svetlo!
pežo 307 sw, senzori za vožnju unatrag.........
pouzdao se u to, doduše nisam obratio pažnju da nije bilo zvuènog signala prilikom ubacivanja u rikverc........
sreæa pa se polako uparkiravao, inaèe......
nerade.........nikakvog znaka od njih.......šta mi preporuèujete
hvala unaprijed
radi se o fabrièki ugraðenim..........kad ubaciš u rikverc imao si zvuèni signal, meðutim sada ni kod ubacivanja mjenjaèa u rikverc nema nikakvog zvuka.............
nisam do sada ništa dirao ali danas æu isprovjeravati ove stvari (rikverc svjetlo i osiguraèe)..
a ako smatrate da je pametnije da ništa nediram onda æu vas poslušati, pošto ja nisam neki ekspert.......
nešto osnovno znam, uèim, ali ipak se mogu svrstati u kategoriju korisnika automobila
Vjerovatno je jedan od senzora neispravan, a koji - to æeš saznati jedino dijagnostikom.
Citroen. Creative technologie. Moš' mislit.
narode hvala za savjete, i mislim da ovo i jest bit ovog foruma...........
da se meðusobno pomažemo... savjetima, prijedlozima............sve upute i savjeti su dobrodošli i treba ih uvažavati...a pogotovo kad su ovakva auta u pitanju...a pogotovo oni kojima je auto izvor prihoda
na osnovu ovih prijedloga pregledao sam ove osnovne stvari i nije mi radilo rikverc svjetlo i zbog toga nije bilo nikakve reakcije........izvadio sam sijalicu i sve funkcionira.......još danas da se nabavi i stavi nova i toje to
hvala za sve korisne savjete
Super ako je rikverc svijetlo meni se desilo na mojoj 307 da se jedan od 4 senzora iskopcao sa, vjerovatno od truckanja ili ne znam ni ja cega vec. Vratio sam ga na staro i sada sve radi kao i prije!
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka