Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
obrisao mi se damp iz sata mojom greskom, ima li iko ista slicno da probam, ne valja od starijeg ovo je onaj sa novijim mjenjacem
evo podataka hw 6 965 359 sw 89.51.00 bmw 62.10-9-194-889
probaj ovaj
Zadnja izmjena od Tachomat (03-11-2010 00:37:58)
e mr. Bin, druze ti si kralj totalni za ovaj posao, ovaj damp sto si mi poslao je od benzinca 2009 godiste ali pravo u metu sve radi, samo sam ga kasnije inpom novom malo iskonfigurisao sve ok, daj neko uputstvo ili broj racuna da platim ovaj damp, bezveze mi ovako besplatno da pomazes i dijelis najvrednije podatke, hvala do neba, mozes kod nas u Podgoricu 7 dana sve imas placeno...
e mr. Bin, druze ti si kralj totalni za ovaj posao, ovaj damp sto si mi poslao je od benzinca 2009 godiste ali pravo u metu sve radi, samo sam ga kasnije inpom novom malo iskonfigurisao sve ok, daj neko uputstvo ili broj racuna da platim ovaj damp, bezveze mi ovako besplatno da pomazes i dijelis najvrednije podatke, hvala do neba, mozes kod nas u Podgoricu 7 dana sve imas placeno...
svaka cast na ovome
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Kako se kaže kad je neko bolji od majstora?
Majstorèina?
Ili možda Tahomat?
Èovek zna mnogo i pomaže mnogo.
Svaka èast i od mene.
pozdravljam kolegijalnost i to mi je drago vidjeti, nas mentalitet je da mi izmedju sebe vidimo konkurenciju i na ratnoj nozi stalno,ovom prilikom pozdravljam tachomata veliki kolega strucnjak i najpre covek koji zeli pomoci nesebicno...
@)).....
tahomat je stvarno zakon, i daleko najveci strucnjak za table na ovom forumu, i covek stvarno pomaze, svaka mu cast
nemojte me hvalit previše da se ne pokvarim dump sam maknuo jer vidim da se to skida na veliko,kome treba i ne treba...ko mi je kriv što ga nisam zakljuèao
pass obavezan jer vidis samo kako je prosao damp kao alva u bazu,u stilu cekam ispod oka smekam...
nemojte me hvalit previše da se ne pokvarim
dump sam maknuo jer vidim da se to skida na veliko,kome treba i ne treba...ko mi je kriv što ga nisam zakljuèao
@)).....
Najgore od svega sto ce taj isti dump biti prodat nekom nasem kolegi od strane prodavaca i dilera koji su non stop po forumima.Zato je najbolje rar i pass.pozz
Zadnja izmjena od B Electronic (03-11-2010 02:08:10)
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka