Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
golf V 2.0 SDI 2004 god, problem je sledeci:
Nakon odredjenog vremena u voznji, kada se vozilo izbaci iz brzine, broj obrtaja se ne vraca na 900 i nesto vec ostaje na 1000 (znaci blago ostaje dodan gas). jednom prilikom je kad je br obrtaja bio na 1000, na bordu ispisao "engine default work shop"
moze li pomoc...
P.S. vozilo nije spajano na dijagnostiku
hvala unaprijed
prvo dijagnostika i pracenje parametara senzora vrijednosti pedale gasa
Kada ti sreca okrene leda, sutni je u dupe!!!
Najverovatnije je uzrok neispravnost nekog od senzora pa posto racunar ne dobija informaciju ili dobija informaciju koja je van zadatih granica ukljucuje default mod i po defaultu ti podesava ler gas.Dijagnostika pod obavezno da nebi nagadjali sta je...
a i novcanik. pa nismo mi majstori baba roge
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
bez uvrede.... nije mi jasno kako mozemo da pomognemo kolegama u pronalazenje defekata kad retko ko uradi dijagnostiku , predstavi problem , napise koji sve DTCa prijavljuje pa da moze da se analizira problem i pronadje resenje.
Lakse im je da napisu problem dobiju 100 komentara od tipa mozda ovo mozda ono i na kraju opet dijagnostika pa sve izpocetka.
nije cilj samo popraviti auto vec i utvrditi uzorak zbog cega je do to doprinelo.
samo sa takvim radom mozemo da svatimo kako sistem radi i u buducem lako popravljati defekte a ne citati prije svake popravke.
izvinjavam se kolegom za ovaj tekst al osecao sam potrevu da ovo negde napisem
bez uvrede.... nije mi jasno kako mozemo da pomognemo kolegama u pronalazenje defekata kad retko ko uradi dijagnostiku , predstavi problem , napise koji sve DTCa prijavljuje pa da moze da se analizira problem i pronadje resenje.
Lakse im je da napisu problem dobiju 100 komentara od tipa mozda ovo mozda ono i na kraju opet dijagnostika pa sve izpocetka.nije cilj samo popraviti auto vec i utvrditi uzorak zbog cega je do to doprinelo.
samo sa takvim radom mozemo da svatimo kako sistem radi i u buducem lako popravljati defekte a ne citati prije svake popravke.izvinjavam se kolegom za ovaj tekst al osecao sam potrevu da ovo negde napisem
ma to ti nije problem . sa statusom elprogera dobiješ i kristalnu kuglu u koju gledaš. tako da èovvjek nemora napisati ni koji auto je problematièan ni u èemu je problem . . . sve ti mora biti kristalno jasno .:Di
kako se zove onaj auto sa trozupcem ? ma onaj sa vilama ? nema veze sjetit ću se . do tada pozdrav svima
ma to ti nije problem . sa statusom elprogera dobiješ i kristalnu kuglu u koju gledaš. tako da èovvjek nemora napisati ni koji auto je problematièan ni u èemu je problem . . . sve ti mora biti kristalno jasno .:Di
a tek statusom experta uz kristalnu kuglu dobiš i èarobni štapiæ...
baš me zanima kaj se dobije statusom moderatora i admina, koje još èarobne moæi ?
Ne pitaj me ono što ne znam !
a koji statusom dobijete pristup autodata kablu
pozdrav
sigurno ne svinjski grip haha
a koji statusom dobijete pristup autodata kablu
pozdrav
bacha i reuf su nadležni za taj kabel
Ne pitaj me ono što ne znam !
vec se proculo za njih, ovi neki lokalni mastori kazu ima jedan lik u Beogradu napravio od auto date dijagnostiku napravio neki kabal radi sve bez problema.
Zadnja izmjena od Eli&Elvis (08-11-2010 00:42:29)
Ma ðavola bi on napravio da mu ovaj ðetiæ nije doturio dijelove iz italije gliserom